COOPERATIVA LUI DRAGOMIR ȘI CELE 10 BRĂȚĂRI DE AUR (MESERII) ALE LUI MOHAMMAD

COOPERATIVA LUI DRAGOMIR ȘI CELE 10 BRĂȚĂRI DE AUR (MESERII) ALE LUI MOHAMMAD(1064)


Trei oameni au ținut pe umerii lor, printr-o teribilă echilibristică, PNL Constanța în picioare. Bogdan Huțucă, liderul organizației, Septimiu Bourceanu și Ludovic Orban, primul ministru al țării. Premierul s-a aflat tot timpul la pupitrul locomotivei sale electrice, evitând toate obstacolele! I-au reproșat unii că nu-i pasă de ceea ce se întâmplă la Constanța și că tratează cu superficialitate fiecare nouă ieșire în scenă a agitatorilor.

Acum, fie vorba între noi,ce trebuia să facă primul ministru? Să abandoneze Guvernul ca să țină de șase la casa lui Dragomir sau pe traseul pe unde plimbă cârnații în șir indian Robert Boroianu? Sau poate că trebuia să se bată cu Mohammad Murad în cele 10 meserii de bază? În stetoscoape să ne ascultăm, cum face medicul Moha, sau în ciment să ne zidim, cum procedează ucenicii Meșterului Manole?
E firesc ca domnii combatanți să nu renunțe la obiectele ascuțite aflate în dotarea lor. Cu ele produc pene de cauciuc și pun partidul în imposibilitatea de a se deplasa normal!

Cooperativa meșteșugărească "Cricul" a lui Dragomir încearcă să țină PNL Constanța pe jeantă și cu frâna de mână trasă la maxim! Este cel mai simplu sabotaj de partid aflat în vigoare. Ori de câte ori vrea să se pună în mișcare, PNL este săltat repede pe cric cu diverse țepe ascuțite brici, cuie mari și chiar bombe artizanale care declanșează bârfa.

Obiectivul de clasă al grupării cooperatiste a rămas neschimbat: divizarea PNL Constanța și debarcarea actualei conduceri. Deviza grupării lui Dragomir: "Noi v-am pus, noi vă obligăm să vă dați jos, fără scară!" Că așa poftește domnul Dragomir! Și, la puțin timp după el, naționalitățile conlocuitoare!

Un fapt vizibil la festivitatea organizată în stațiunea Olimp cu priejul lansării candidaturii domnului Mohammad la șefia Primăriei Constanța. În fapt, dacă era armonie în partid, la o astfel de manifestare ar fi trebuit să fie prezenți mult mai mulți liberali decât au fost în realitate! Nu vreau să jignesc pe nimeni, dar au lipsit exact oamenii cei mai valoroși și cei mai importanți din PNL Constanța! Întreaga conducere! Adevărații liberali.

Chestiunea asta spune foarte mult despre starea de spirit existentă în partid. Consultările pentru stabilirea candidaților la alegerile locale au reprezentat un alt moment de încordare și de provocări. De când a ieșit la rampă în calitate de candidat la Primăria Constanța, domnul Mohammad s-a dat tot timpul în spectacol! Același spectacol de cabaret pus în scenă de câțiva ani buni de neobositul Gheorghe Dragomir..De fapt, o farsă cu titlul "Eu m-am lăsat de politică!" Priviți, am mâinile curate! Sufletul, la fel! Aiurea!

Lansarea candidaturii lui Mohammad Murad a fost o șușanea unde s-au arătat la față toți factorii perturbatori din PNL Constanța. Au fost prezenți căutătorii de noduri în papura lui Bogdan Huțucă, responsabilii cu pâra și înjurătura și contestatarii de doi lei ai lui Septimiu Bourceanu, băgătorii de seamă.

Vedete incontestabile, Gheorghe Dragomir și Robert Boroianu, care nu se dezmint și vor să tragă în continuare clopotele în PNL! Chiar și fără funie! Pentru cine tragi clopotele fără funia aferentă, dragă Boroianu Roberțel? Care și recunoști că ai fost cândva un mare dobitoc! Robert Boroianu reprezintă un vector important pe relația politică-afaceri. Gheorghe Dragomir rămâne strategul opozanților, care are grijă să demoleze tot ceea ce Huțucă și Bourceanu construiesc noaptea. Mai nou, Dragomir este negociatorul lui Mohammad. Domnia sa ne-a spus că lucrează "în privat". Păi, ce Mohammad e de stat?

Vezi episodul dulceag-amărui de negociere, alint și de dat la pace cu conducerea USR. Altă distracție gen "La bâlci" a politichiei noastre! Printre susținătoii lui Mohammad se numără și câteva personaje vesele care nu se pot acomoda cu ținuta sobră și ștaiful intelectual al conducerii PNL Constanța! Dar, de fapt, nu ar trebui să se întâmple chestiunea asta, jocul de picioare al reprezentantului de la Pro România! Nimeni altul decât fostul ministru al Turismului, criticat și el de Mohammad pentru faptul că nu cunoaște 10 meserii!

Învățați, băieți, învățați, la cooperativa meșteșugărească a lui Dragomir! Numai că aici meseria nu-i brățară de aur, ca peste tot, ci pierdere de timp!
 

George Andrei Popescu Primăria Constanța
Claudiu Palaz Consiliul Județean Constanța
OMD MAMAIA CONSTANTA
Ziarul Timpul WhatsApp



jooble.org ziare, stiri