Decebal Făgădău – Asigur locuitorii municipiului Constanța că niciun cartier nu va rămâne în urmă!

Decebal Făgădău – Asigur locuitorii municipiului Constanța că niciun cartier nu va rămâne în urmă!(170)


Zona Industrială a Constanței s-a transformat complet în ultimele săptămâni. Străzi de pământ au fost transformate în artere moderne, iar astfel de lucrări vor fi efectuate în mai multe locuri din oraș pentru că la Constanța, niciun cartier nu va rămâne în urmă.

Echipele Primăriei Municipiului Constanța au executat lucrări ample pe străzile Septimius Severus și Augustus care au devenit artere circulabile, cu asfalt și marcaje.

Decebal Făgădău – primarul municipiului Constanța:

“Astăzi, la Constanța, avem contracte semnate și proiecte aflate în diferite stadii de implementare de aproximativ 700 de milioane de lei. Cel mai mult contează proiectele pe partea de mobilitate și vă asigur că niciun cartier nu va rămâne în urmă”.

Agenții economici care își desfășoară activitatea pe străzile Septimius Severus și Augustus recunosc că străzile de pământ erau un dezavantaj pentru ei. Acum, lucrurile s-au schimbat iar zona s-a transformat total.

 

“Mulțumim Primăriei Municipiului Constanța, pentru că a răspuns prompt solicitărilor noastre. Acum avem și marcaje și asfalt, deci toate condițiile pentru a ne desfășura activitatea”.

“Este un ajutor pentru noi faptul că străzile au fost asfaltate, suntem foarte mulțumiți, atât noi cât și clienții noștri”.

“Ne bucurăm că lucrările de asfaltare au ajuns și la noi, felicitări”, au declarat agenții economici din zona industrial”.

În ultimii ani, Primăria Municipiului Constanța a executat lucrări de asfaltare pe un număr de aproximativ 60 de străzi de pământ din diverse zone ale municipiului. Alte aproximativ 20 de artere urmează să intre în execuție în acest an, iar în prezent municipalitatea pregătește documentațiile pentru încă 16 străzi noi.
jooble.org