Mihai Lupu: #AntreprenoriatulSocial, soluția pentru grupurile vulnerabile!

Mihai Lupu: #AntreprenoriatulSocial, soluția pentru grupurile vulnerabile!(594)


ℹ Incluziunea, pe piața muncii, a persoanelor vulnerabile reprezintă încă este o problemă a județului, iar reprezentanții Consiliului Județean #Constanța știu prea bine că nu-și mai pot permite să aibă un comportament ignorant! Datoria noastră este să venim în sprijinul persoanelor vulnerabile, încurajarea dezvoltării antreprenoriatului social fiind soluția cea mai la îndemână prin care putem răspunde eficient nevoilor celor încadrați în categorii cu factor de risc.

↗️ Printr-un parteneriat coerent și concret între Consiliul Județean și membrii comunității întreprinderilor sociale, avem posibilitatea de a diminua considerabil numărul persoanelor care beneficiază de ajutorul minim garantat, aceasta fiind premisa de la care am pornit atunci când mi-am propus ca susținerea antreprenoriatului social să fie printre obiectivele principale promovate.

↗️ Este timpul ca persoanele din categoriile vulnerabile să primească empatia de care au fost private ani la rând de administrația PSD, care nu le-a văzut decât ca pe un mijloc de care s-au folosit fără scrupule pentru a-și atinge scopurile!

✅ Antreprenoriatul social, soluția pentru grupurile vulnerabile, pentru că vorbim despre o inserție pe piața muncii a persoane incluse azi în categorii de risc, multe dintre acestea fiind beneficiare a ajutorului minim garantat, ceea ce înseamnă o soluție pe termen mediu și lung.

✅ Antreprenoriatul social este o șansă pentru acești oameni, dreptul la un trai decent și sigur, care să nu depindă de niciun factor politic, ci doar de munca sa! 

OMD MAMAIA CONSTANTA
Ziarul Timpul WhatsApp



jooble.org ziare, stiri