Ce se întâmplă când un copil pleacă din școală fără știrea profesorilor(658)


Reprezentanţii Şcolii Gimnaziale „Spectrum” au fost invitaţi să astăzi prezinte în consiliul de administraţie al Inspectoratului Şcolar Judeţean Constanţa documentele în urma incidentului din 2 octombrie 2013, când un elev a plecat din școală fără știrea profesorilor.

În urma discuţiilor din cadrul consiliului de administraţie şi verificării documentelor prezentate de echipa managerială a Şcolii Gimnaziale „Spectrum”, s-a hotărât că echipa managerială a Şcolii Gimnaziale „Spectrum” va analiza incidentul, va constitui o comisie de cercetare şi în termen de 7 zile va înştiinţa Inspectoratul Şcolar Judeţean Constanţa cu privire la sancţionarea persoanelor vinovate şi la măsurile luate. De asemenea, s-a stabilit inserarea în Regulamentul de ordine interioară al instituţiei a măsurilor de asigurare a securităţii şi siguranţei elevilor, precizate de inspectorul şcolar general în cadrul consiliului de administraţie al Inspectoratului Şcolar Judeţean Constanţa.

Reamintim faptul că miercuri, 2 octombrie 2013, un elev de şapte ani al Şcolii Gimnaziale „Spectrum” a plecat din şcoală, deşi trebuia să fie supravegheat de cadrele didactice până la ora 17.00, când se încheiau cursurile. Acesta a fost găsit teafăr în zona Dacia.
jooble.org