Primăria Municipiului Constanța continuă acțiunile de dezinfecție în oraș ziua și noaptea!

Primăria Municipiului Constanța continuă acțiunile de dezinfecție în oraș ziua și noaptea!(235)


Străzile, trotuarele, parcurile, locurile de joacă și platformele de deșeuri din municipiu sunt dezinfectate permanent, conform unui grafic bine stabilit.

În această noapte echipele vor acționa în următoarele zone: CET, Medeea, Industrială, Halta Traian, Compozitori, Inel II, ICIL și Coiciu.

Totodată, în fiecare zi se acționează pentru dezinfecția aleilor de acces în Serviciul de Ambulanță Constanța, Spitalul Clinic de Pneumoftiziologie Constanța, Spitalul Clinic de Boli Infecțioase Constanța, Spitalul Militar de Urgență Constanța și Spitalul Clinic Județean de Urgență Constanța.

Primarul municipiului Constanța, Decebal Făgădău, a dispus aceste măsuri privind gestionarea bolilor înalt contagioase încă din luna martie.

Pentru dezinfecție se folosește un detergent profesional care are proprietăți de spalare și degresare puternică a străzilor fără a afecta mediul înconjurător. Produsul este ecologic, având o biodegradabilitate primară de peste 90%.

În continuare trebuie să fim atenți, să dăm dovadă de responsabilitate și să respectăm normele de igienă! Aveți grijă de voi și de cei dragi! 
jooble.org