S-au reluat acțiunile de dezinfecție în locurile de joacă!

S-au reluat acțiunile de dezinfecție în locurile de joacă!(148)


În condițiile în care locurile de joacă sunt tot mai frecventate de pitici, părinți și bunici, Primăria Municipiului Constanța a reluat acțiunile de dezinfecție și salubrizare a acestor spații.

Echipele care asigură dezinfecția locurilor de joacă au ajuns astăzi în spațiile destinate celor mici din cartierele Inel I, Inel II, Far, Gară și I.C. Brătianu. De asemenea, au fost dezinfectate trotuarele, aleile dintre blocuri și cele care asigură accesul în parcurile Gară și Far, dar și băncile din parcuri.

Fiecare loc de joacă este igienizat cu un detergent profesional care are proprietăți de spălare și degresare puternică fără a afecta mediul înconjurător. Produsul este ecologic, având o biodegradabilitate primară de peste 90% și fără a avea efecte nocive asupra omului și animalelor. Chiar și așa, rugăm posesorii animalelor de companie să evite ca acestea să ingereze detergentul proaspăt dispersat.

Amintim că în municipiul Constanța au fost reamenajate 25 de locuri de joacă în cursul anului trecut, iar anul acesta s-a lucrat intens la reabilitarea altor 18.

Rugăm constănțenii să păstreze curățenia în locurile de joacă și să nu le distrugă. 
jooble.org