Primăria Municipiului Constanța continuă investițiile în dezvoltarea orașului

Primăria Municipiului Constanța continuă investițiile în dezvoltarea orașului(304)


Intervențiile asupra zonei destinate circulației pietonilor avansează în ritm susținut pe bulevardul Mamaia, între bulevardul Tomis și strada Mihai Viteazu, în timp ce pe tronsonul delimitat de strada Mircea cel Bătrân și bulevardul Tomis, vor avea loc lucrări de frezare și de asfaltare a carosabilului.

Pe bulevardul Tomis, continuă reabilitarea trotuarelor pe porțiunea cuprinsă între strada Poporului și bulevardul Mamaia. Conform graficului de lucru, în această săptămână, se va asfalta tronsonul delimitat de strada Nicolae Iorga și bulevardul Mamaia.

Paralel cu reconfigurarea urbană a marilor bulevarde, se modernizează trama stradală pe arterele secundare din oraș. Se intervine asupra trotuarelor pe strada Farului iar pe strada Ion Rațiu, se decopertează zona carosabilă pentru a fi îmbrăcată în asfalt.

Noi locuri de parcare sunt în curs de amenajare pe terenul delimitat de străzile Dionisie cel Mic și Ștefăniță Vodă. De asemenea, echipele SC Confort Urban SRL lucrează la infrastructura parcării care va fi construită pe strada Prelungirea Tulcei.

În cartierele Compozitorilor și Veterani, se reamenajează carosabilul pe străzile Sabin Drăgoi și Prelungirea Meșterul Manole.

Pentru creșterea siguranței participanților la trafic, se aplică marcaje rutiere la trecerile de pietoni, în parcările asfaltate și la sensurile giratorii. Totodată, se montează indicatoare rutiere în mai multe locații din oraș și se recondiționează echipamentele de semaforizare.  
jooble.org