Mihai Lupu:
#Dobrogea are o identitate culturală, este o #Europă în miniatură, un exemplu de prietenie de care noi toți suntem mândri!

Mihai Lupu: #Dobrogea are o identitate culturală, este o #Europă în miniatură, un exemplu de prietenie de care noi toți suntem mândri!(397)


" Țin să îi mulțumesc prietenului meu, #GelilEserghep, că am reușit să semnăm acest protocol de colaborare electorală între filială #PNLConstanța și Uniunea Democrata a Tatarilor Turco-Musulmani din Romania (UDTTMR) și, în același timp, să lansăm ideea de consolidare a #ForumuluiMinorităților în cadrul Consiliului Județean Constanța.

Este un proiect pe care l-am discutat de nenumărate ori și iată, astăzi îl lansăm public, pentru că acest forum se află la baza colaborării noastre, în aceste alegeri.

#Dobrogea are o identitate culturală, este o #Europă în miniatură, un exemplu de prietenie de care noi toți suntem mândri. Prin acest protocol, ne-am luat sarcina de a consolida această emblemă locală printr-un cadru instituționalizat, astfel încât să derulăm programe, să punem în valoare specificul fiecărei minorități etnice din Dobrogea.

Protejarea identității culturale ale fiecărei minorități din județul Constanța va fi obiectivul major al acestui forum și îmi doresc ca județul nostru să aibă această emblemă culturală, implementată instituțional.

#AnghelSaligny, prin construirea celebrului pod de la Cernavodă, a unit Dobrogea de România; noi, prin acest forum al minorităților, dorim să aducem județul Constanța mai aproape de Europa. "
jooble.org