Lucrările de frezare a carosabilului avansează pe bulevardul Tomis, între strada Nicolae Iorga și bulevardul Mamaia

Lucrările de frezare a carosabilului avansează pe bulevardul Tomis, între strada Nicolae Iorga și bulevardul Mamaia(239)


Echipele SC Confort Urban SRL au finalizat noaptea trecută decopertarea carosabilului pe sensul de mers către strada Nicolae Iorga. Carosabilul a fost decopertat pe banda situată lângă marginea zonei carosabile și pe banda de circulație reversibilă. De asemenea, au fost demarate lucrările de frezare și pe celălalt sens de mers. Intervențiile vor continua și în această noapte, traficul rutier fiind restricționat alternativ, pe câte un sens de mers, în intervalul orar 19:30 – 05:00.

Proiectul de reabilitare a bulevardului Tomis implică o reconfigurare a spațiului urban, prin modificarea trotuarelor si placarea acestora cu pavele moderne, amenajarea unei piste de biciclete și zone cu mult spațiu verde. Reamenajarea părții carosabile presupune benzi unice pentru mijloacele de transport în comun și două benzi de circulație cu sens unic cu direcția de mers către Piața Ovidiu.

Constănțenii care locuiesc sau tranzitează zona respectivă sunt rugați să NU își parcheze autoturismele pe trotuar sau pe carosabil.

Facem apel către participanţii la trafic să respecte regulile de circulaţie şi semnificaţia mijloacelor de semnalizare rutieră și să manifeste atenţie sporită în zona în care se execută lucrări.
jooble.org