Un agajat al RAEDPP Constanța a fost testat pozitiv pentru SARS-COV-2

Un agajat al RAEDPP Constanța a fost testat pozitiv pentru SARS-COV-2(599)


Având în vedere faptul că un coleg din cadrul Regiei Autonome „Exploatarea Domeniului Public și Privat” Constanța - Direcția Piețe, Târguri și Oboare a fost testat pozitiv pentru SARS-COV-2, se instituie următoarele măsuri suplimentare:

- la sediul DPTO din str. Răscoalei din 1907, nr. 4, vor fi restrictionate total activităţile cu publicul, cetățenii având la dispoziție următoarele date de contact: tel. 0241.520.574, public@raedpp-constanta.ro. Cei care doresc să efectueze plăți în această perioadă, o pot face prin virament bancar sau la sediul Regiei din bd. Tomis, nr. 101, unde casieria rămâne deschisă. Plățile pot fi făcute în următorul cont:

IBAN: RO04BTRL01401202696755XX; BANCATRANSILVANIA CONSTANTA,

Beneficiar: Exploatarea Domeniului Public si Privat RA; CUI: RO 2746784.

 

Astăzi, 21 iulie, va fi efectuată o acţiune de dezinfecţie în spaţiile în care îşi desfăşoară activitatea colegii noştri de la Direcția Piețe, Târguri și Oboare, cu substanţe avizate de Ministerul Sănătăţii.

Încă de la intrarea în starea de urgență, accesul angajaților în sediile RAEDPP Constanţa se face cu respectarea tuturor normelor în vigoare: purtarea obligatorie a măştii în spaţiile închise şi igienizarea mâinilor, iar activitatea de audienţe este suplinită de primirea cererilor şi sesizărilor prin corespondenţă, folosind mijloacele de comunicare electronică sau trimiteri poştale.

Totodată, în piețe se mențin măsurile pentru siguranța cetățenilor:
- marcaje inscripționate pe asfalt, dezinfectant pentru mâini și covoare cu dezinfectant la intrări, precum și purtarea - - măștii și păstrarea distanţei sociale recomandate de 1,5 metri.
jooble.org