Se derulează cea de-a doua etapă a procesului de asfaltare în parcarea situată pe terenul delimitat de străzile Ștefăniță Vodă și Dionisie cel Mic

Se derulează cea de-a doua etapă a procesului de asfaltare în parcarea situată pe terenul delimitat de străzile Ștefăniță Vodă și Dionisie cel Mic(347)


Echipele SC Confort Urban SRL intervin și astăzi cu utilaje pentru turnarea stratului de binder pe suprafața destinată staționării autovehiculelor. Se asfaltează cealaltă jumătate a parcării, după ce s-a turnat primul strat de asfalt în zona situată în fața Bisericii „Sfântul Cuvios Antonie cel Mare”.

Lucrările se vor finaliza prin așternerea a două straturi de asfalt, binder și strat de uzură.

Amenajarea parcării moderne a presupus un proces laborios. În etapa premergătoare asfaltării, s-a construit infrastructura terenului prin lucrări de excavare și compactare. Au fost create zone destinate circulației pietonilor și au fost montate bordurile care vor delimita noile locuri de parcare. De asemenea, s-a amenajat și bucla de întoarcere a autobuzelor care deservesc linia 44.

Proiectul de anvergură implementat de Primăria Municipiului Constanța vizează crearea a peste 300 de noi locuri de parcare.

Pentru a nu îngreuna intervenția utilajelor, conducătorii auto sunt rugați să NU staționeze autovehiculele în zona în care se asfaltează.

De asemenea, participanții la trafic sunt rugați să manifeste atenție sporită, să respecte regulile de circulaţie şi semnificaţia mijloacelor de semnalizare rutieră.

Mai jos găsiți linkul pentru materialul video. Dacă folosiți imaginile, vă rugăm să precizați sursa. Vă mulțumim! 
jooble.org