Avarie în zona Popas Cișmea din orașul Ovidiu!

Avarie în zona Popas Cișmea din orașul Ovidiu!(157)


În vederea executării lucrărilor de remediere a unei avarii pe conducta de alimentare cu apă, cu diametrul de 500 mm, din orașul Ovidiu – zona Popas Cișmea, RAJA S.A. a fost nevoită să întrerupă furnizarea apei potabile, astăzi – 25 iunie 2020, în intervalul orar 08.30 – 12.00.

Sunt afectați de lipsa apei Primăria Ovidiu, Fabrica de Ciocolată, precum și consumatorii de pe partea dreaptă a orașului Ovidiu, cu sensul de mers către localitatea Lumina.

Ne cerem scuze pentru neplăcerile create utilizatorilor din zonă, pe care îi asigurăm că echipele de intervenție vor face tot posibilul pentru finalizarea lucrărilor și reluarea furnizării apei potabile în cel mai scurt timp.

Up date:

Ca urmare a complexității lucrărilor de remediere a avariei survenite pe conducta de alimentare cu apă, cu diametrul de 500 mm, din orașul Ovidiu – zona Popas Cișmea, RAJA S.A. este nevoită să prelungească sistarea furnizării apei potabile, astăzi - 25 iunie 2020, până în jurul orei 14.00.

Sunt în continuare afectați de lipsa apei Primăria Ovidiu, Fabrica de Ciocolată, precum și consumatorii de pe partea dreaptă a orașului Ovidiu, cu sensul de mers către localitatea Lumina.
jooble.org