Vin alegerile! Pentru cine?

Vin alegerile! Pentru cine?(1130)


Politicienii noștri dragi și scumpi încep să se agite, să se pregătească, să-și unească faptele pentru a fi mai puternici și mai convingători.

Credeți că ei vor să se unească pentru interesele noastre sau ale lor? Credeți că pe ei îi interesează ce vrem noi pentru viitorul nostru, pentru liniștea noastră, pentru o viață mai bună a noastră nu numai a lor?!

Aiurea! Naivitatea noastră se lasă păcălită de fiecare dată cu aceeași candoare de parcă nu vrem să învățăm nimic.

 

ALDE a fost făcută de Tăriceanu și ai lui ca să vedem noi odată pentru totdeauna ce înseamnă să fii liberal adevărat. Am văzut: au trecut toți la PSD, un partid social-democrat îndoielnic ca doctrină dar cu adevărat antiliberal!

Așa-zișii iberali de la ALDE s-au înroșit de furie, de rușine, sau de foame! Marele tătuc al liberalilor adevărați și închipuiți, domnul Tăriceanu, va fi probabil pe listele PSD pentru alegerile parlamnetare de anul acesta.

Mai liberal de atâta nu se poate! Ponta și ai lui care tocmai plecaseră, fără să se îndepărteze prea mult, ca să nu se rătăcească, de la PSD încă plin de oameni răi voiau să ne arate că ei sunt adevărații social-democrați, cei de la ProRomânia. Acum se gudură pe lângă bătrânul PSD, Marele Fluviu care își adună apele, pentru marea luptă cu PNL românesc, lupul galben și cam singuratic cu dinții încă netociți de ciolanele guvernării.

Acum, când nimeni nu se mai aștepta, domnul Barna, încă liderul USR+PLUS, anunță că EL și ai lui de data asta se vor uni cu liberalii pentru guvernare dar numai după alegerile parlamentare. Suntem lângă PNL dar nu acum, mai târziu. Deocamdată, la alegerile locale, fiecare cu ce are de la mă-sa și cu ce o mai găsi prin desagă.

Parcă am mai văzut filmul ăsta, seamănă cu Pe aripile vântului autohton. USR+PLUS încă vrea ceva nu se știe ce doar pentru el și pentru ai lui. Pentru o strategie politică românească actuală și de viitor nu au timp gânditorii de la USR+PLUS. E limpede că pe ei îi interesează doar viitorul lor nu și al nostru.

Faptul că Alianța USR+PLUS nu vrea acum o alianță electorală cu PNL dă o șansă mare de câștiguri nesperate bătrânilor luptători de stânga cu tot cu ideile lor antieuropene stând iar cu fața la soarele ce va veni de la răsărit. Că de acolo vine soarele de unde vreți să vină? Că doar nu de la Bruxelles unde sunt cei răi, dușmănoși, gata să ne sugă sîngele și să ne păcălească cu banii.

 

PSD scapă astfel de presupusele insomnii strategice, iese din ceața galbenă liberală care încă mai dă semne că ar putea să îi învăluie cu dușmănie pe nemuritorii pesediști.

Ezitările oamenilor lui Barna și ai lui Cioloș sunt amuzante dar și pline de viruși pentru care iată nu există nici medicamente nici vaccin.

La București, Nicușor Dan e sprijinit în lupta pentru câștigarea funcției de Primar General și de USR+PLUS și de PNL aducând liniștea celor care s-au săturat pe acolo de PSD.

 

De ce nu facem la fel și la Constanța și în alte locuri unde ar fi nevoie de un sprijin de dreapta, cinstit și democrat?!

Cui folosește acum o luptă în alegerile locale între USR+PLUS și PNL?!? Cu siguranță PSD-ului.

Acum ar fi fost important să câștige împreună cât mai multe alegeri locale.

Nu, oameni buni, Alianța USR+PLUS nu vrea să obțină cât mai multe victorii alături și împreună cu PNL pentru că atunciexistă ideea că se va întări PNL-ul.

Decât un PNL mare și puternic mai bine un USR+PLUS mic și pricăjit.

Și noi care credeam că ăștia fac politică pentru binele nostru! Poate, altădată!
jooble.org