OMUL CU SĂGEATA ÎN JOS A AJUNS ÎN TOLBA LUI VOICULESCU...

OMUL CU SĂGEATA ÎN JOS A AJUNS ÎN TOLBA LUI VOICULESCU...(1601)


Regula cailor este aceeași cu regula săgeților. Ajung destul de repede de la stadiul de cursă lungă la cel de gloabă!

Horia Constantinescu a fost de mic săgeată pe plajă la Costinești. A lipit afișe pentru Traian Cristea, “mausoleul” din Primăria Costinești. Era săgeata celor mult mai mari decât el, fiind un mult prea apropiat de Adrian Năstase. Avea misiunea de a lua de la bogați ca să dea la săraci. Acum ia tot de la bogați, dar dă la aliați “diverși congelați”.

Are și el o oftică de tânăr cercetaș. De când a intrat în politică, îi atârnă săgeata tot timpul în jos! Dureros de jos! Asta este poziția caracteristică a celor care practică un limbaj murdar și se comportă ca pe propria lor moșie în instituțiile statului! Deși se crede foarte important, jocul lui politic este doar bambiliciul. Joacă unii bambilici cu el, știut fiind faptul că Horia este o fostă săgeată PSD, în general, și săgeata lui Felix, mai nou…

Corb la corb nu își scoate reciproc săgeata...Când îi vine lui nașpa, se freacă de unul singur pe spate și joacă politica locală la ruleta lui! Proiecte - să schimbe el macazul peste tot! Chiar dacă are puteri limitate în partidul domnului Voiculescu! Schimbări de macaz a făcut până acum doar Felix Stroe! Și tot el le face în continuare…

Intervenția cu pumnul în gura presei este a lui Horia Constantinescu - OPC. Că doar domnia sa a ordonat să fie scos din ziarul TIMPUL un pamflet semnat de mine pe motiv că îl criticam pe Adrian Năstase, mentorul său!

Sunt sigur că Horia nu va face mulți purici în tolba lui Voiculescu. Deocamdată se zbate să revină cu săgeata la normal! Îl rugăm pe Dan Voiculescu să-i facă și lui Horică puțină galerie ca în cazul doamnei Popa...Și să strige, în loc de Popa, Popa, Popa, citez, Horia-Săgetuță, Săgetuță, Săgetuță!

Ca model și mijloace de luptă politică, ne întoarcem la epoca primitivă, una la fel de înfloritoare precum cea actuală. O atestă frescele, destul de multe la număr, descoperite cu totul întâmplător pe pereții OPC Constanța. Lucrările au un singur personaj și un singur numitor comun.

Personajul - Horia Constantinescu, șeful instituției amintite și proprietarul frescelor inventariate. Numitorul comun - vânătoarea de balene cu gulere albe pe bază de comandă. Acum, mă rog, totul este pe bază de comandă!

Chiar dacă își atribuie de unul singur diverse modernități, domnul Horia Constantinescu continuă să vâneze pe bază de săgeată! Nu știm ce are în vârf săgeata lui, deoarece subiectul este întotdeauna confidențial!

Altă enigmă. De când a apărut în peisajul constănțean, nu se știe, încă, ce rol a jucat domnia sa aici ! Unii zic că e țintaș de meserie, alții spun că este o simplă săgeată pe care o dirjează unii, în diverse direcții și în diverse scopuri.
  

George Andrei Popescu Primăria Constanța
Claudiu Palaz Consiliul Județean Constanța
OMD MAMAIA CONSTANTA
Ziarul Timpul WhatsApp



jooble.org ziare, stiri