CATTANI - OMUL DIN PISCINĂ

CATTANI - OMUL DIN PISCINĂ(710)


Horia Constantinescu de la Protecția Consumatorilor arată ca omul acela important, un bogătan, care s-a aruncat dezinvolt în piscina în care nu se găsea un strop de apă! Era ziua lui de naștere și a vrut să facă o fiță de șmecher cu piscină la nas, dar personalul, pervers și el, a uitat să-i spună că se schimbă apa! Dar, chiar dacă îl atenționa careva, domnul Horia tot se arunca în prima piscină nefuncțională care îi ieșea în cale! Chiar el le-a golit pe toate de apă, din considerente de transparență și luptă împotriva corupției! Băsescu se lăuda că îi scoate pe infractori și din gaură de șarpe...Horia s-a angajat să-i scoată pe mafioți din piscine! Și, pentru că nu știe să înoate, a dat ordin să fie golite până la refuz, cum îi place domniei sale să se laude în conferințele de presă în care el, practic, nu spune nimic! Când trebuie să răspundă la o întrebare mai veche în legătură cu imunitatea celor care birjăresc transportul local maxi-taxi, contraatacă șmecherește cu figuri specifice înotului subacvatic cu obiecte! S-ar putea ca Cattani, nu-mi scuzați cacofonia, nu am găsit o altă rimă, să fi fost delfin într-o altă viață...Nu-l întrece nimeni la scufundări și jocuri rapide cu mingiuca! E ca un spiriduș de apă dulce! Dacă ar fi normal apă în piscină, un control subacvatic ar genera mulți bulbuci, dar, așa, mă scuzați, doar cu simple verificări la suprafață, e un “fâs” de la cap la coadă! E doar un exemplu.

De când s-a acomodat cu viața din piscine, Horia Constantinescu nu mai cunoaște pe nimeni! Nici măcar pe...Horia Constantinescu! Adică pe el. Știți cum vorbește Horia cu Horia? Se uită la el în oglindă și zice: “Care Horia, mă, pe mine mă cheamă Cattani...Vezi că ai greșit numărul la poartă și bâști d-acilea..”. De când a intrat definitiv în pielea lui Cattani, nu a avut curajul să facă nici măcar un duș de teamă să nu-i pice masca de pe figură! Orice s-ar spune, masca de pe figură rămâne componenta de bază a lui Horia. Pardon, Cattani! Care și-a schimbat fundamental și obiectul muncii!

De când s-a adoptat singur și s-a botezat oficial cu numele de Cattani, munca de jos privind protecția consumatorilor a fost trecută pe plan secundar! Că doar nu o da Cattani, cu mânuțele alea două, cu rațele cu portocale de pământ! Cu atâția carcalaci prin preajmă! Când s-a văzut înconjurat de o sumedenie de fraieri Cattani, ăsta reșapatul, că originalul este la nuzeu, a hotărât să se dedice politicului! Era, într-un fel, atașat, dar nu dedicat la culme, cum o face acum! Politica, evident! Asta însemnând mici șmenuri politice, diversiuni hazlii, jocuri de culise, concursuri după tipicul “Nu trageți, domnule Cattani, fost Horia, sunt eu, colegul tău!”

Cattani a părăsit munca de jos. E sus. Candidează și dumnealui la Primăria Constanța! Contează pesemne pe “pandeliile” unor supraviețuitori ai crizei cu gărgăuni! “Protecția consumatorului” a devenit “Protecția candidatului Cattani!”

OPC, jucăria lui de lux. După foiala de zi cu zi și specificul controalelor, seamănă mai mult cu un sediu de partid. Obiectul de activitate a căpătat rezonanțele unor declarații de război, ținta fiind primarul Făgădău! Doi câte doi, consilierii locali sunt invitați la o plimbare pe jos până la sediul OPC...Să dea cu subsemnatul! Plus primarul în legătură cu plata unor taxe pentru parcare. Să dea, dar nu pe baza unor bârfe de genul “Fluturaș, tu chiar nu mai ai aripioare?”

Inițiativele bune pentru un câștig de imagine sunt trecute pe fișa de pontaj a lui Cattani. A trecut în marș forțat de la găina cu 4 picioare, două congelate și două normale, la plata unor parcări. În fapt, un bun prilej pentru Cattani de a relua bâlciul de acum doi ani sau poate mai puțin când acesta a încercat să pună piciorul pe gâtul Primăriei Constanța, dar instanța a hotărât că OPC nu are drept de control asupra Primăriei Constanța!

Dacă lucrurile stau așa, și chiar așa și stau, cine îi permite acestui domn să ne intimideze cu ochelarii lui fumurii, ordonâmd controale peste noapte, și unde!!!, unde nu-i fiebe oala?

De ce la OPC apele curg doar în direcția comandată de Cattani! De ce a ajuns OPC un instrument politic? O sperietoare! Darnu îi speriați chiar pe toți!

Pâna la această oră, singurul consilier care și-a anunțat prezența la sediul OPC este independentul Andrei Popescu, care a declarat pentru TOMIS NEWS:
Observ că domnul Horia Constantinescu are teme de campanie și nu își cunoaște atribuțiile. Nu cu multă vreme în urmă i-am solicitat să își facă treaba de comisar șef adjunct și să deruleze un control la serviciul maxi-taxi. Pentru că atunci nu eram în campanie electorală, mi-a răspuns că dânsul nu este săgeata mea! Sunt curios acum săgeata cui este, motiv pentru care îl voi întreba personal, vineri, când mă voi prezenta la sediul OPC! Mă voi prezenta ca să aflu mai multe detalii de la domnul comisar. Dacă ne-au solicitat, o să mă prezint. Am primit mail, am văzut că sunt chemat. Horia Constantinescu este în campanie electorală, nu are idei și nu își cunoaște atribuțiile”.

A cui armă secretă sunteți, sub paravanul OPC, domnule Constantinescu?
 
jooble.org