Ce se ascunde în spatele proiectelor de hotărâre dezbătute de consilierii locali din Constanţa

Ce se ascunde în spatele proiectelor de hotărâre dezbătute de consilierii locali din Constanţa(840)


Consilierii locali se reunesc, mâine, 2 octombrie, începând cu ora 12.00, la Hotelul „Malibu” din staţiunea Mamaia în şedinţa ordinară a acestei luni.

Pe ordinea de zi se află şase proiecte de hotărâri, însă, deşi au fost publicate de câteva zile, proiectele de hotărâri respective nu se pot analiza deoarece nu au fost publicate în totalitate.

Mai exact, se pot vedea doar titlurile respectivelor proiecte, semn că, angajaţii Primăriei Constanţa ori sunt prea ocupaţi, ori au interes ca cei care vor să consulte proiectele în cauză să nu afle prea multe despre ele.

Aşadar, ori cine doreşte să afle ce vor mai dezbate aleşii locali nu pot afla decât că, primul proiect de hotărâre face referire la aprobarea documentaţiei de avizare a lucrărilor de intervenţii şi a principalilor indicatori tehnico-economici pentru obiectivul de investiţii „Reabilitarea şi amenajarea Parcului Arheologic”.

Un altul vizează aprobarea proiectului „Reabilitarea şi amenajarea Parcului Arheologic” şi a cheltuielilor legate de proiect în vederea finanţării acestuia în cadrul Programului Operaţional Regional 2007-2013”.

Tot în cadrul şedinţei de mâine, aleşii locali vor vota împuternicirea primarului Constanţei, Radu Mazăre, pentru realizarea procedurii prevăzute de Ordonanţa 109/2011 privind guvernanţa corporativă a întreprinderilor publice, în vederea selecţiei candidaţilor pentru funcţia de membru în Consiliul de Administraţie al Regiei Autonome Exploatarea Domeniului Public şi Privat.

Consilierii locali vor mai lua în discuţie şi „Planul de ocupare a funcţiilor publice din cadrul aparatului de specialitate al primarului municipiului Constanţa pe anul 2014”. La final, aleşii vor vota aprobarea documentaţiei unor planuri urbanistice zonale.

George Andrei Popescu Primăria Constanța
Claudiu Palaz Consiliul Județean Constanța
OMD MAMAIA CONSTANTA
Ziarul Timpul WhatsApp



jooble.org ziare, stiri