ORBAN ÎL CONTRAZICE PE BĂSESCU. 
ROMÂNIA ARE NEVOIE DE AUTOSTRĂZI!

ORBAN ÎL CONTRAZICE PE BĂSESCU. ROMÂNIA ARE NEVOIE DE AUTOSTRĂZI!(286)


Un moment deosebit de important. Vizita premierului Ludovic Orban la Târgu Mureș, cu prilejul semnării contractului de execuție pentru lotul Tg Mureș- Ungheni al Autostrăzii Transilvania. A fost semnat contractul pentru lotul Târgu Mureș-Ungheni din Autostrada Transilvania. Contractul prevede execuția lucrărilor pentru Lotul 1 ( Tg. Mureș-Ungheni 4,5 km) și drumul de legătură (4,7 km). Termenul de execuție este de 12 luni, iar valoarea contractului este de 284,91 milioane de lei fără TVA.

Mesajul dat de premierul Ludovic Orban la Târgu Mureș a fost că, prin politica de investiții masive, guvernarea liberală face o schimbare majoră de viziune de dezvoltare a României: "de pe o creștere economică artificială bazată pe încurajarea consumului fără suport în realitatea economică, trecem la o creștere economică bazată pe investiții publice și private, pe inovare, cercetare, dezvoltare, pe creșterea competitivității, pe internaționalizare a companiilor românești, pe transferul de tehnologie".

Semnarea contractului de la Târgu Mureș va fi urmată de parafarea contractului de proiectare și execuție pentru încă 30 de km din autostrada Transilvania, tronsonul Biharia Chiribiș.
Evenimentul vine în continuarea unor premiere înregistrate de Guvernul PNL: deschiderea lucrărilor la Autostrada Sibiu-Pitești, semnarea recentă a contractului pentru tronsonul 5 Sibiu-Pitești, începerea lucrărilor la Varianta Ocolitoare Timișoara Sud, la Centura DN 2-A2 din jurul Capitalei, la drumul expres Craiova-Pitești.

Șantierele lăsate în amorțire de guvernele PSD și-au reluat activitatea. Vechile proiecte ținute ani de zile la sertar de pesedisti au prin viață pe teren și vor avea noi fronturi de lucru în lunile următoare.

Guvernul PNL a deschis lucrări pe 70 de km de autostradă si drumuri expres și va inaugura fronturi de lucru pe încă 80 de kilometri până la sfârșitul anului.

Ce zicea fostul ministru al Transporturilor, Traian Băsescu? Că nu ne trebuie autostrăzi?

Premierul Ludovic Orban îl contrazice!

România are nevoie de autostrăzi!
 
jooble.org