Polaris M Holding desfășoară zilnic ample operațiuni de dezinfectare și igienizare a spațiilor publice din Constanța

Polaris M Holding desfășoară zilnic ample operațiuni de dezinfectare și igienizare a spațiilor publice din Constanța(597)


Desi starea de urgenta s-a incheiat, in conceptia multor persoane, starea de alerta a devenit sinonima cu nerespectarea masurilor de singuranta. Trebuie sa intelegem ca, coronavirusul nu dispare impreuna cu relaxarea masurilor de urgenta, iar singura metoda de a ne proteja ramane pastrarea distantei fata de ceilalti.

👉Pentru Polaris, starea de alerta impune respectarea acelorasi reguli, aplicate si in perioada starii de urgenta, de dezinfectare si igienizare a tuturor spatiilor publice.

✅ Activitatilor zilnice, ce se desfasoara in tot orasul Constanta, de colectare a deseurilor menajere si reciclabile, de maturat manual si mecanizat, de golire a cosuletelor stradale, li se adauga si actiunile din ziua de 18 aprilie:
➡️ operatiuni zilnice de dezinfectie prestate la sediul unitatilor sanitare;
➡️ actiuni ample, desfasurate pe parcursul mai multor zile, in zona plajei Modern, a statiunii Mamaia, pe malul lacului Tabacarie, pe strada Varful cu Dor.

In aceste zone, datorita suprafetelor foarte mari de igienizat, si automat a cantitatilor mari de deseuri vegetale si menajere stranse, s-a intervenit cu mai multe autospeciale multifunctionale de mare capacitate si incarcatoare frontale pentru a salubriza si transporta deseurile.
➡️ activitatea de curatare a nisipului din rigole continua in statiunea Mamaia.
➡️ actiuni de salubrizare au avut loc si in zona garii, autogarii, pasajul de la gara, zona peninsulara.

👉 Pastrati distanta de cel putin 1,5 metri fata de persoanele pe care le intalniti.
👉 Evitati zonele aglomerate.
👉 Respectati masurile de igiena recomandate de autoritati.

#FiiResponsabil #pastreazadistanta #alegeviata #stopcoronavirus
 

George Andrei Popescu Primăria Constanța
Claudiu Palaz Consiliul Județean Constanța
OMD MAMAIA CONSTANTA
Ziarul Timpul WhatsApp



jooble.org ziare, stiri