Restricții de trafic pe un tronson al străzii I.G. Duca

Restricții de trafic pe un tronson al străzii I.G. Duca(435)


Primăria Municipiului Constanța informează că marți, 19 mai, încep lucrările de asfaltare a carosabilului pe strada I.G. Duca. Simultan, angajații SC Confort Urban SRL vor continua lucrările de frezare pe tronsonul delimitat de strada Constantin Brătescu și bulevardul Alexandru Lăpușneanu.

Se va utiliza o mixtură asfaltică de tip MASF, un material performant care se folosește la infrastructura rutieră cu trafic intens, cu un grad mare de elasticitate.

Pentru buna desfășurare a intervențiilor, circulația autovehiculelor va fi restricționată total, între orele 08:00- 18:00, între bulevardul Ferdinand și strada Constantin Brătescu, cu excepția mijloacelor de transport în comun.

Pe porțiunea cuprinsă între strada Constantin Brătescu și bulevardul Alexandru Lăpușneanu, traficul rutier va fi restricționat alternativ, pe câte un sens de mers.

Rugăm participanţii la trafic să respecte regulile de circulaţie şi semnificaţia mijloacelor de semnalizare rutieră și să manifeste atenţie sporită în zona în care se efectuează lucrări.
jooble.org