La Medgidia s-a aprobat proiectul de hotărâre privind plata online a taxelor și impozitelor locale

La Medgidia s-a aprobat proiectul de hotărâre privind plata online a taxelor și impozitelor locale(896)


Vineri, 15 mai 2020, la Primăria Municipiul Medgidia a avut loc ședința extraordinară a Consiliului Local Municipal Medgidia, care a avut pe ordinea de zi trei proiecte de hoătărâre, care au fost aprobate în totalitate.

La primul punct s-a aprobat rectificarea bugetului de venituri și cheltuieli al Spitalului Municipal Medgdia, pentru anul 2020.

Al doilea proiect de pe ordinea de zi a avut în vedere aprobarea structurii comisiei sociale, pentru analizarea solicitărilor/cererilor privind repartizarea de locuințe pentru tineri, destinate închirierii, în Municipiul Medgidia, ca urmare a modificării organigramei și statului de funcții ale aparatului de specialitate al primarului.

Ultimul proiect de pe ordinea de zi prevede stabilirea modului în care este suportat comisionul bancar în urma plății online a obligațiilor de plată impozite și taxe locale utilizând cardul bancar în Ghiseul.ro- Sistemul Național Electronic de Plată Online. Acesta a fost aprobat în ședința extraordinară a Consiliului Local Municipal Medgidia, urmând a se demara procedurile necesare implementării acestuia. Astfel, cetățenii din Medgidia vor avea posibilitatea să plătească online taxele și impozitele locale. Comisionul perceput de instituția de credit acceptatoare, aferent plății electronice nu va depăși 1% din valoarea tranzacției și nu va fi mai mare de 30 de lei/tranzacție. Acesta va fi suportat de beneficiarul plății, respectiv Primăria municipiul Medgidia, pentru comisioanele aferente serviciilor de plată percepute de către furnizorul său de servicii selectat.

  
jooble.org