Vă mulțumim că aveți grijă de sănătatea noastră!

Vă mulțumim că aveți grijă de sănătatea noastră!(227)


MULȚUMIM personalului de la salubrizare care se expune zilnic pericolului de a se îmbolnavi cu COVID-19.

👏 Mulțumim tuturor celor care, in aceasta perioada grea, au grija de sanatatea noastra! 👍 În primul rand multumim PERSONALULUI MEDICAL, casierilor, curierilor, politistilor, voluntarilor si personalului din domeniul curateniei, printre care si lucratorilor de salubrizare.

🦸🏻‍♂️ Printre eroii mentionati mai sus se afla si lucratorii de la salubrizare. Ei sunt cei mai putin remarcati si printre cei mai expusi la virusul COVID – 19, desi se afla si ei in prima linie in lupta impotriva acestui virus.

🔛 Activitatea de salubrizare este in plina desfasurare, mai ales in aceasta perioada in care curatenia si dezinfectia sunt esentiale pentru a combate COVID -19. Echipati cu manusi, combinezoane si masti de protectie, operatorii nostri colecteaza gunoiul si dezinfecteaza spatiile publice zi si noapte, 24/24 h, cu expunere permanenta la acest virus.
🙏 Le MULȚUMIM și ii RESPECTĂM pentru că:

1️⃣ Lucrează nonstop, indiferent de sarbatoare, de temperaturi ridicate, de ploaie, de ninsoare, sau de ... pandemie.
2️⃣ Dacă ei se opresc, chiar si pentru o perioada scurta de timp, mediul in care traim ar fi poluat cu deseuri si, in primul rand, ar fi mai putin sanatos. Daca nu se ridica gunoiul o perioada scurta de timp, orasele se transforma cu usurinta in focare de infectii.
3️⃣ Datorită conditiilor in care lucreaza sunt expusi infecțiilor:
➡️ Este cunoscut faptul ca majoritatea persoanelor nu-si leaga sacii de gunoi ermetic, astfel operatorul ia contact direct cu deseurile aruncate de noi: gunoi menajer, masti de protectie, manusi, chiar si deseuri medicale etc.
➡️ Colectarea manuala a gunoiului aruncat la intamplare pe spatii verzi, pe trotuare etc., duce la o expunere suplimentara.

🙏🏻 În această perioadă, in care suntem atat de greu incercati de acest virus, cuvintele care ar trebui sa ne defineasca comportamentul sunt: SOLIDARITATE, EMPATIE, AFECTIUNE.

Și in primul rand le MULȚUMIM pentru ca, desi nu sunt doctori, au grijă de noi sa nu ajungem la doctor.

#StamAcasa si salvam vieti #stopcoronavirus #FiiResponsabil #solidaritate #empatie #afectiune #impreuna
jooble.org