RAJA activează Comandamentul pentru Situaţii de Urgenţă(325)


În urma avizărilor meteo privind atenționarea de cod galben/potocaliu cu precipitații abundente, pentru buna funcţionare a sistemului de alimentare cu apă şi canalizare şi pentru a interveni cu promptitudine în rezolvarea problemelor ce pot apărea, la nivelul S.C. RAJA S.A. se activează Comandamentul pentru situaţii de urgenţă, începând din această seară, 29 septembrie 2013, ora 20,00 și până miercuri, 02 octombrie 2013, ora 12,00. Pentru asigurarea funcţionării sistemelor operate, la nivelul comandamentului vor fi constituite zeci de echipe de intervenţie dotate cu toate utilajele necesare, echipe ce vor asigura permanenţa în toată aceată perioadă. Pe lângă constituirea şi activarea comandamentului pentru această perioadă, la nivelul SC RAJA SA s-au luat toate măsurile necesare pentru limitarea efectelor ploilor torenţiale şi semnificative din punct de vedere cantitativ. Astfel, de peste o lună, în toate localităţile unde SC RAJA SA asigură serviciul de canalizare s-a desfăşurat o amplă campanie de verificare/curăţare a sistemului de preluare a apelor menajere şi pluviale.


RAJA Constanţa asigură toți abonații că va depune toate eforturile pentru asigurarea serviciilor de alimentare cu apă şi canalizare la parametrii optimi. Singurele probleme care pot apărea în funcţionarea sistemului de distribuţie apă sunt cele legate de lipsa energiei electrice (cabluri şi fire de înaltă tensiune smulse de vânt). În aceste condiţii, rugăm toţi abonaţii să dea dovadă de înţelegere, pentru că RAJA Constanţa va face tot ce este necesar pentru reluarea alimentării cu apă imediat ce sunt rezolvate problemele apărute în furnizarea energiei.


”Facem un apel către toţi abonaţii care înregistrează probleme la sistemul de alimentare cu apă potabilă şi canalizare, pentru remedierea acestor situaţii într-un timp cât mai scurt, să sesizeze toate avariile apărute la dispeceratul societăţii, la numărul de telefon: 0241.66.44.44”, spun reprezentanții societății.
 
jooble.org