Valentin Vrabie: Primele șase terenuri de sport din Medgidia au fost finalizate!

Valentin Vrabie: Primele șase terenuri de sport din Medgidia au fost finalizate!(1314)


" Încă de la începutul mandatului meu am făcut toate demersurile pentru a revitaliza domeniul sportiv din municipiul nostru. La începutul anului 2017 a fost înființat Clubul Sportiv Medgidia care are în acest moment 22 secții sportive și peste 1000 de sportivi legitimați. Acesta are ca obiectiv principal de activitate selecţia, pregătirea, participarea la competiţii interne şi internaţionale şi atingerea performanţei sportive.

În scopul creșterii calității şi cantității activităților sportive desfășurate, am inițiat un proiect care vizează construirea a 12 terenuri de sport, în incinta instituțiilor publice de pe raza municipiului Medgidia.

Prima etapă a acestui proiect a fost finalizată, primele șase terenuri de sport fiind funcționale. Acestea sunt amplasate în incinta Școlii Primare „Iuliu Prodan” din Valea Dacilor, Școlii Gimnaziale „Constantin Brâncuși”, Școlii Gimnaziale „Lucian Grigorescu”, Școlii Gimnaziale „I. L. Caragiale”, Liceului Teoretic „Nicolae Bălcescu” și în curtea Spitalului Municipal Medgidia.

În cea de-a doua etapă proiectul continuă cu construirea a încă șase terenuri de sport, care vor fi amplaste în incinta Stadionului Municipal „Iftimie Ilisei”: un teren de fotbal cu tribună, un teren de fotbal-tenis, un teren baschet, un teren de volei și handbal beach și două terenuri de tenis de câmp.

MEDGIDIA RENAȘTE!!!"

 

Valentin Vrabie

Primar Municipiul Medgidia
jooble.org