Primăria Municipiului Medgidia va demara cea de-a TREIA ACȚIUNE de DEZINFECȚIE, în perioada 21 - 25 aprilie 2020

Primăria Municipiului Medgidia va demara cea de-a TREIA ACȚIUNE de DEZINFECȚIE, în perioada 21 - 25 aprilie 2020(429)


Pentru prevenirea, combaterea și limitarea răspândirii infecțiilor cu virusul COVID-19, Primăria Municipiului Medgidia vă informează că va demara cea de-a TREIA ACȚIUNE de DEZINFECȚIE, în perioada 21 - 25 aprilie 2020. Aceasta se va desfășura în toate SCĂRILE DE BLOC și în SPAȚIILE PUBLICE ÎNCHISE de pe raza municipiului Medgidia.

Dezinfecția se va efectua prin pulverizare de soluție lichidă, cu utilaje portabile, cu scopul combaterii virusurilor și a bacteriilor, care pot apărea în spațiile comune și spațiile publice închise.

Toate produsele sunt avizate de Ministerul Sănătății și se găsesc în nomenclatorul substanțelor avizate în profilaxia sanitar-umană din România. Produsul utilizat nu pune în pericol viața, sănătatea, securitatea muncii și nu produce un impact negativ asupra mediului, făcând parte din grupa a III-a de toxicitate.

Administratorii imobilelor de locuit din municipiul Medgidia sunt sfătuiți să ia toate măsurile necesare în sensul asigurării accesului echipelor de intervenție în spațiile comune.

Facem precizarea că prima acțiune de DEZINFECȚIE s-a desfășurat în perioada 17 - 21 martie 2020 și a vizat TOATE UNITĂȚILE DE ÎNVĂȚĂMÂNT și INSTITUȚIILE PUBLICE de pe raza unității administrativ teritoriale a municipiului Medgidia, iar cea de-a doua acțiune de DEZINFECȚIE a fost executată în perioada 30 martie - 06 aprilie 2020 și a vizat TOATE SCĂRILE DE BLOC din municipiul Medgidia.
jooble.org