Septimiu Bourceanu: Dați timp medicilor să facă minuni! Ascultați medicii și autoritățile! Sunt singurele voci care vă pot salva viața!

Septimiu Bourceanu: Dați timp medicilor să facă minuni! Ascultați medicii și autoritățile! Sunt singurele voci care vă pot salva viața!(725)


"Oameni buni,

Stați acasă și respectați deciziile autorităților! Gândiți-vă la voi, la familiile voastre, la prieteni și cunoștințe, la medicii care luptă zi și noapte împotriva acestui virus mortal și la familiile acestora. Înțelegeți că și medicii sunt oameni și pot fi infectați. Dacă nu respectați deciziile autorităților, medicii pot fi puși în situația în care să aleagă între viața lor și viața unui pacient și fiți siguri că un medic infectat va renunța la locul lui pe patul de la ATI și la masca cu oxigen pentru a salva o altă viață. Acești oameni sunt în pericol în fiecare minut pe care îl petrec în spitale îngrijind pacienți. Nu vă puneți sănătatea în pericol și astfel nu le puneți sănătatea în pericol inutil! Acum, în prima linie, luptă specialiști urgentiști, infecționiști. Dacă ei pică urmează eșalonul doi adică medici de alte specialități și tot așa. Dacă respectați deciziile autorităților, dacă stați în casă poate reușim să rupem împreună lanțul epidemiologic și să le dăm răgaz cadrelor medicale să trateze pacienții pe care îi au acum. Tot ce trebuie să faceți ca să ajutați medicii este să stați acasă. Nu vă faceți indirect responsabili de îmbolnăvirea lor! Dați timp medicilor să facă minuni! Ascultați medicii și autoritățile! Sunt cele mai avizate voci în această perioadă! Sunt singurele voci care vă pot salva viața!"

 

#ajutatimedicii

#statiacasa #septimiu
jooble.org