Au fost amplasate în curtea Spitalului Clinic de Boli Infecțioase 4 containere în care medicii, asistentele și infirmierele își pot trage sufletul câteva clipe

Au fost amplasate în curtea Spitalului Clinic de Boli Infecțioase 4 containere în care medicii, asistentele și infirmierele își pot trage sufletul câteva clipe(424)


Containerele, care sunt compuse dintr-o cameră și o baie, vor fi racordate, în cel mai scurt timp posibil, la rețeaua de apă, canalizare, căldură și electricitate. Dispun de pat, masă, aer condiționat, aerotermă și duș.

Decebal Făgădău, primarul municipiului Constanța:

„Vreau să le mulțumesc într-un mod special medicilor, asistentelor, infirmierilor de la Spitalul Clinic de Boli Infecțioase, pentru eroismul de care dau dovadă. Lucrează în weekend, lucrează non-stop, nu mai contează tură, nu mai contează gardă... Oamenii aceștia sunt aici pentru noi.Tocmai de aceea, în numele dumneavoastră, le mulțumesc!”

În aceste containere, cadrele medicale se pot odihni, pot mânca, pot face duș, mai ales că cei mai mulți dintre ei nici nu mai ajung acasă, muncesc non-stop de când acest coșmar s-a abătut asupra noastră.
jooble.org