Măsuri de prevenție pentru clienții piețelor agroalimentare din municipiu

Măsuri de prevenție pentru clienții piețelor agroalimentare din municipiu(369)


Pentru a spori siguranța clienților piețelor din municipiul Constanța și ca măsură de prevenție privind îmbolnăvirea și limitarea răspândirii noului coronavirus, COVID-19, Primăria Municipiului Constanța, prin Regia Autonomă „Exploatarea Domeniului Public și Privat” a început o amplă campanie de dezinfecție în toate piețele agroalimentare administrate de Regie.

RAEDPP Constanța colaborează cu firme autorizate pentru dezinfecția piețelor. Substanțele folosite sunt avizate de Ministerul Sănătății, au un spectru larg de aplicare și au efect bactericid, fungicid și virucid, acționând inclusiv împotriva virusului COVID-19.

„Astfel de acțiuni se vor desfășura zilnic. Oamenii vor fi în siguranță în piețele administrate de Regie”, a declarat directorul RAEDPP Constanța, domnul Florin Gheorghe.

În același timp, toate piețele administrate de Regie au fost dotate cu dispensere de igienizat, puse la dispoziție atât pentru comercianți, cât și pentru clienți. În toate piețele au fost lipite afișe, pentru ca toți clienții să fie informați despre măsurile impuse de această situație.

Am discutat cu toți comercianții care operează în piețele noastre, au instrucțiuni foarte clare pentru a ști cum să acționeze în această perioadă”, a precizat directorul RAEDPP Constanța.

 

RAEDPP Constanța suspendă programul de lucru cu publicul până pe data de 31.03.2020, cu posibilitate de prelungire. În această perioadă, casieriile vor avea program normal de lucru.

În relația cu publicul, RAEDPP Constanța pune la dispoziție următoarele date de contact:

- Direcția administrare imobile, Direcția Juridică, Direcția Tehnică, Direcția Economică: 0241.580.523, public@raedpp-constanta.ro;

- Direcția piețe, târguri și oboare: 0241.520.574, public@raedpp-constanta.ro .
jooble.org