Trafic îngreunat pe bd. Aurel Vlaicu din Constanța!

Trafic îngreunat pe bd. Aurel Vlaicu din Constanța!(586)


În cursul zilei de astăzi, 15 martie 2020, conducta de aducțiune, cu diametrul de 800 mm, ce asigură o parte din necesarul de apă brută de la sursa Cișmea 1 către Stația de tratare și pompare Palas din municipiul Constanța, a înregistrat o avarie majoră pe bulevardul Aurel Vlaicu, în dreptul Stației Palas.

Pentru executarea lucrărilor de intervenție, echipele RAJA au fost nevoite să restricționeze traficul rutier în această zonă, pe o lungime de aproximativ 20 de metri, pe benzile 2 de circulație de pe ambele sensuri de mers, de astăzi – 15 martie 2020, ora 17,00, până marți - 17 martie 2020, ora 21,00.

În vederea executării lucrărilor, zona a fost împrejmuită și semnalizată pentru a asigura o circulație corespunzătoare, atât pe timp de zi cât și pe timpul nopții, iar pentru fluidizarea traficului a fost anunțată Poliţia Municipală și Poliția Locală.
Consumatorii din zonă nu sunt afectați de aceste lucrări, întrucât echipele RAJA depun eforturi pentru a efectua intervențiile cu conducta sub presiune.

Ne cerem scuze participanților la trafic din zona respectivă, pe care îi asigurăm că RAJA Constanța face tot posibilul pentru remedierea avariei într-un timp cât mai scurt, astfel încât zona afectată să poată fi redată circulaţiei în cel mai scurt timp și în cele mai bune condiţii.
jooble.org