LUMINIȚA  PRIMĂRIȚA

LUMINIȚA PRIMĂRIȚA(692)


De când o știu în politică, Luminița Vlădescu s-a aflat în tot felul de stări, figuri și poziții pe eșichier, dar niciodată în postura de...suspendată! Domnia sa spune că este victima unei “făcături” și pozează, poate pe bună dreptate, în victimă politică…

De altfel, în prezent, asta este starea naturală a PSD!
De când PSD a pierdut alegerile, toată lumea înregimentată în partid a trecut la autovictimizare! Să-i auziți cum se văicăresc! Zici că se înmulțesc! E și aceasta o formă de a fugi de răspundere…

Ce ești dumneata în prezent? Sunt victimă politică în PSD...Ești victimă pentru faptul că activezi ca membru în PSD? Da? Atunci, pleacă de acolo…

Luminița Vlădescu nu are nici un interes să plece din PSD. Are locul asigurat în fruntea PSD Medgidia până la adânci bătrâneți! Ce înseamnă bătrâneți? Din câte știu, prietenul meu Felix Stroe face parte dintr-o familie care trăiește mult...Ca atare, nu are contracandidat la nici o candidatură!

Nemuritoare și rece este doamna Vlădescu! Aici,în PSD, a învățat dumneaei să trăiască extrem de periculos. S-a luat în repetate rânduri la harță cu primarul Vrabie! Ba chiar s-au îmbrâncit pe scări la caterincă! A vrut să intre cu forța în biroul său! A regizat că a fost molestată, huiduită... Huiduită? A, da, la Sala Sporturilor, nu în Primărie! Motivul? A absentat, ca întotdeauna, la o manifestare organizată de primar în beneficiul locuitorilor orașului Medgidia! Cu aroganța care îl caracterizează pe orice lider pesedist, le-a întors practic spatele medgidienilor!

Cu siguranță, unii dintre cei care s-au simțit jigniți, în acea seară sportivă, că au fost tratați cu absența sa nemotivată, se vor gândi de mai multe ori înainte de a vota PSD! Ca să-i plătească polițe primarului, a preferat să refuze implicit și invitația cetățenilor orașului!

Acum este din nou furioasă pe Vrabie...Și speră să fie cu folos. Toate aceste tălmăciri despre presupusele abuzuri ale primarului vor fi cu siguranță folosite ca replici în dialogul cu cei care îi vor cere câteva dovezi grăitoare ale modului în care a servit orașul în calitatea sa de viceprimar...Ale atașamentului său față de Medgidia. Dincolo de vorbele siropoase pe care le vom tot auzi în campania electorală. Dincolo de noile sale tentative de a poza în zâna cea bună hărțuită de primarul cel rău! Să vedem ce o să pună în contrapartidă cu obiectivele bifate de Vrabie…

Pentru că, iată, pentru Luminița Vlădescu a venit momentul adevărului! Vorbe spui, doar vorbe poți! Lumea s-a săturat de vorbe goale și promisiuni! Luminița primărița. Doamna Vlădescu candidează pentru postul de primar la Medgidia! Ha, ha, ha,ha, nici chiar așa! Asta înseamnă că va fi obligată să ne arate, fiind vorba de dovezi, inclusiv acțiunile inventate de-a lungul unui mandat de stat în picioare…Am fost informat că scaunul său de birou a fost donat domnului Butnaru pentru serviciile aduse! Aduse cui? Păi, dumnealui... Punct și atât.

Doamna vice se plânge peste tot că povestea incompatibilității sale ar fi o invenție provocatoare, cum altfel, ca să o scoată din startul cursei electorale! Și taman la dumneaei s-a nimerit incompatibilitatea! Cui ar putea să-i tremure flanelatele de frica domniței Ralu? Cui pe cui? Evident, primarului! Păi, ca să scape de ea, ce ar trebui să-i mai coacă primarul? Cu virusul pe post de ucigaș plătit? Bine că nu este polei pe jos! O căzătură. Un șpagat greșit pe dimensiunea labei piciorului. O piedică pusă în calea uitării…Dar ce spun eu! Virusul. Întreb. Virusul ăsta nu a fost adus de Vrabie de la Peștera? Am auzit că au mai fost câțiva virusați pe acolo...Cărau indivizii virușii cu portbagajul! Pe vremea aceea, nu era doar un virus activ ca acum! Găseai viruși peste tot. În brânză telemea de 16, în benzină, cadouri de sărbători, becuri cu filament virusat, porc viu cu virus de Mangalița etc.

Chiar credeți că Luminița Vlădescu poate să-l învingă în alegeri pe Vrabie, fiind susținută de un PSD virusat? Sigur, în politichia noastră, în care un candidat este desemnat cu patru ani înainte de alegeri, orice este posibil! Chiar să nu conteze tot ceea ce a făcut primarul pentru Medgidia? Dacă nici astea, mă refer la realizări, nu reprezintă o dovadă de seriozitate, atunci, mă abțin!

O spun acum la sfârșitul lumii, când sunt înconjurat de toți virușii din Medgidia, care nu știu decât să înjure și să otrăvească locurile pe unde trec. Nu am habar care vor fi atuurile domniei sale. Nu îmi dau seama dacă va conta la vot prezența feerică a lui Felix Stroe la spectacolul de umbre de la Medgidia...Vom vedea.

Eu am o singură întrebare, la spartul târgului. Am fost prezent la majoritatea inaugurărilor inițiate de primar și colaboratorii săi din țară și din străinătate. Pe dumneavoastră, stimată doamnă, nu v-am văzut pe nicăieri! Niciodată. De ce? Nu mă interesează aversiunea dumneavoastră față de primar, pe care eu o consider o chestiune strict personală. Eu cred că nu v-ați bucurat de faptul că toate dotările tehnice, vezi, în primul rând, spitalul, au fost implementate pentru binele și confortul cetățenilor din Medgidia. Pentru că ei merită din plin toată atenția aleșilor!

Și o ultimă întrebare. După ce le-ați întors spatele, nu numai celor care au umplut până la refuz Sala Sporturilor, acum, le cereți votul? Cât tupeu pesedist la Luminița primărița!
 
jooble.org