CHIAR DACĂ PESEDIȘTII CHIULESC ÎN MASĂ, JOI VA FI  ÎNVESTIT GUVERNUL CÎȚU!

CHIAR DACĂ PESEDIȘTII CHIULESC ÎN MASĂ, JOI VA FI ÎNVESTIT GUVERNUL CÎȚU!(161)


Decizia privind învestirea Guvernului și alegerile anticipate este în totalitate a Parlamentului României.

Joi, la învestirea guvenului Cîțu, PNL va vota în conformitate cu prevederile Constituției și prevederile regulamentului camerelor reunite.

Miniştrii Guvernului Orban şi-au demonstrat seriozitatea şi competenţa. Ei au rămas în componenţa noului Cabinet propus. Valoarea acestora nu poate fi dată de majorităţile PSD din comisiile Parlamentului.

Un lider PNL ne-a declarat: “Sub nicio formă nu îi vom schimba pe miniștrii care au primit aviz negativ de la politrucii și incompetenții din PSD. PNL nu acceptă lecții de la un partid care a dat un premier precum Viorica Dăncilă.

În oglindă cu Parlamentul în care majoritar este PSD şi care tergiversează şi amână, chiuleşte din plen şi face circ la comisiile de audieri, Guvernul chiar lucrează şi gestionează cu maximă seriozitate o criză generată de noul coronavirus.

Guvernul demonstrează zilnic că este stăpân pe situaţie, prin măsurile luate, prin protocoalele decise, prin coordonarea cu guvernele europene şi în acord cu recomandările Organizaţiei Mondiale a Sănătăţii.

Iar rezultatele acţiunilor guvernamentale vorbesc de la sine. Mai ales în contextul special în care ne aflăm, având zeci de mii de conaţionali care au venit dinspre Italia în această perioadă, o zonă fierbinte aşa cum ştim.

Aşadar, Partidul Naţional Liberal se achită cu succes de responsabilitatea pentru misiunea asumată şi aşteptăm acelaşi lucru din partea PSD, care cere măsuri de criză la televizor, dar amână şi tărăgănează nişte proceduri parlamentare. Faptul că guvernul nu mai are deplină capacitate de exercițiu nu se datorează PNL, ci PSD și UDMR, care au votat moțiunea de cenzură.”
 
jooble.org