Primăria Municipiului Constanța, prin Serviciul Dotări Urbane, a început în această dimineață lucrări de reabilitare în Piațeta Far

Primăria Municipiului Constanța, prin Serviciul Dotări Urbane, a început în această dimineață lucrări de reabilitare în Piațeta Far(244)


Lucrările vizează reparațiile curente ale jardinierelor, zidurilor de sprijin și treptelor din jurul fântânii arteziene. Mai exact, muncitorii îndepărtează tencuiala deteriorată, pentru ca mai apoi să refacă zidăria. Totodată, treptele de acces sunt reconstruite.

După finalizarea acestor intervenții, lucrările de modernizare vor continua cu reabilitarea aleilor de acces în Piațeta Far. În scurt timp va începe și reabilitarea și extinderea locului de joacă din Piațetă, care va consta în dotarea cu echipamente noi, moderne și turnarea unui covor de cauciuc pentru siguranța copiilor.

De asemenea, atunci când condițiile meteorologice o vor permite, prin grija serviciului de specialitate Gestionare Spații Verzi din cadrul Primăriei Municipiului Constanța pe spațiul verde se vor planta în arbori și flori perene.
jooble.org