Credem în conceptul de școală care învață

Credem în conceptul de școală care învață(266)


Joi, 12 Martie 2020, Conferintele BookLand Evolution (editia a 7a) revin la Ploiesti cu 7 speakeri exceptionali. Inscrierile online au depasit deja asteptarile, tinerii dorind sa se lase inspirati de recomandarile acestora in a-si indeplini visul.

Sute de liceeni si studenti sunt asteptati joi, 12 Martie, in Ploiesti la Palatul Culturii – sala Marea Unire (Erou Calin Catalin nr. 1), in intervalul orar 09:30-13:00, pentru a asculta si a interactiona cu profesionisti consacrati, veniti sa-i incurajeze sa imbratiseze educatia si sa-si alcatuiasca un sistem corect de valori si referinte.

Conferintele BookLand Evolution din Ploiesti ii aduc in prim plan pe: Marilena Graur, Catalin Stoica, Ana Lucretia Nedelcu, John Cristea, Vlad Mateescu, Iulian Serban si Mihail Karaghiaur.

Marilena Graur - Mama, Profesor fizica, Leader de scoala, Changemaker: "Pasind pe calea ratiunii si a sentimentelor am reusit, dupa numeroase cursuri si carti citite, schimbari personale de perspectiva si mentalitate, sa-mi formulez misiunea personala: sa fiu un om care, cu bunatate si compasiune, isi pune potentialul, competentele si cunostintele in beneficiul oamenilor din jurul sau pentru a crea o viata cu sens, plina de iubire si bucurie. Ca dascal si leader, cred in conceptul de scoala care invata, ce poate fi facuta indispensabila si creativa in mod durabil prin orientarea tuturor, copii si adulti, spre invatare si cooperare.”

Catalin Stoica - Profiler & Coach „Academia de Bine”: "Inca nu am descoperit o problema fara rezolvare si nu cred ca exista 'suficient de bine'. Intotdeauna se poate mai mult. De aceea ne-am si nascut: ca sa invatam si sa evoluam in mod real, constant, cu succes! Fara sa fim perfectionisti, caci asta e o boala, nu o calitate. Iubesc oamenii! Si iubesc sa vad cum cad limitele, una cate una! Ne auzim in fiecare seara de luni, pe Digi FM, in emisiunea 'Academia de Bine'. Cu dezvoltare, nu zgomot. Cu solutii, nu polemici. Hai Sus!"

Ana Lucretia Nedelcu - Presedinte Fundatia Judeteana pentru Tineret Prahova: "Gandeste global, actioneaza local! Un interes pentru mersul lumii per ansamblu, o gandire deschisa care are capacitatea de a face conexiuni intre domenii, popoare si natiuni, ne pot conecta initiativele locale la un bine extins, ne pot conecta cu oameni din alte colturi ale lumii care poate ca lupta pentru aceleasi principii, idealuri si viziuni. 'If you can`t beat it, use it', cum ar spune un tanar din mileniul III care si-a dat seama ca fiecare obstacol pe care-l intampina in viata poate reprezenta o piesa de puzzle in constructia Sinelui si a comunitatii din care face parte. Deoarece atunci cand spui 'tanar', spui Schimbare, Viziune, Autenticitate. Adaugi plus valoare acelei verigi existentiale prin care gandirea globala cu actiune locala si obstacolele neprevazute reprezinta modul prin care poti construi indivizi noi, in societati noi, cu noi perspective de dezvoltare aliniate la tranzitia actuala."

John Cristea - Realizator emisiune "Generatia lui John": "Sa fiu sincer cu mine! Ahhh, urasc sa nu ma plac tot timpul! Am fost invatat sa ma simt bine in pielea mea, doar ca acest joc al sinceritatii m-a lasat pe drumuri! Nu exista intersectii, doar un semafor blocat pe rosu pe care nu trec pana nu termin introspectia. Presupun ca verdele apare doar dupa ce-mi recunoc greselile si promit sa nu le mai repet."

Vlad Mateescu - Dirijor, Director Filarmonica "Paul Constantinescu": "Ceea ce faci in viata are ecou in eternitate!"
Iulian Serban - Presedinte Asociatia "Start Now": "Cartile sunt, alaturi de oamenii care ne inspira, adevarate instrumente pe care le putem folosi pentru a ne dezvolta. Bucuria cititului aduce de fiecare data mii de alte clipe, pline de bucurie."

Mihail Karaghiaur - Profesor: "Toata viata e un antrenament. Alergi tot timpul si uneori, mai faci si exercitii in timp ce alergi, ca sa fie mai interesant."

Momentul artistic care va aduce o pauza de relaxare binemeritata la mijlocul evenimentului va fi interpretat de elevii talentati ai Colegiului de Arta Carmen Sylva.

 

Intrarea este LIBERA! Insa orice donatie pentru renovarea scolilor din mediul rural este apreciata!

Inscrierile se fac pe https://www.book-land.ro/inscriere/
https://www.book-land.ro/ploiesti/
www.book-land.ro/conferinte, www.facebook.com/BookLandRomania, https://www.youtube.com/c/BookLandRomania


Sponsori: Nepi Rockcastle, Unicredit Consumer Financing, Wipro, Nuclearelectrica, Asevi, Deutsche Leasing, Borsec, Tipografia Real, Real Grup Invest, Ropeco, Gias Grafit XPS, Squarechem, Acma Business, Agrocomert Holding, GIAS XPS, ROEL, YourWay Advisors, Metron Group, Gradinariu, Acces Financial Services, Genco’93, Oua De Tara, Vimetco Alum, Ainodekam Service Auto, High Tech Clima, TEVA, Dagmar, Still Romania, Bucur Obor, Porsche Finance Group Romania, Omnia Plast, GMP PR, Di Bas, Good Days Therapy, Tractor Proiect Comert, GSM Fit, Travel Free, F64 Studio, Serv Class, Comunitatea Musulmana Ahmadiyya, Stand For Development, Filip Spedition, All Cio Invest, Voest Alpine, Killer, Proenerg, Prosalv, Paflora, Casa Ta, Migdalin, ConsulTeam Expert, Lugera The People Republic, Casa Ta, Ro Proserv, Welde, Verla, Resco Distributie, Logic Computer, Romtehnica, Intens Prest, Velineo, Net Distribution, Tehnoinstal, Traun Guard HMS, Gold House, Nizar Construct, Amitech, Optiserv.

Parteneri: Agentia de carte.ro, Agerpres, AJRP, Asociatia Tinerilor Uniti, Book HUB, Bucharest Cultural Events, Calendarul Magic, Capital Cultural, Cariere, Ceasca De Cultura, Centrul De Parenting, Colors In Projects, Didactic.ro, Ecreator.ro, Examenul Tau, Forbes Kids, Gala Societatii Civile, Gokid, Initiativa In Educatie, Intuitext, Iqool, Jurnalul De Afaceri, Kreatoria.ro, Leviathan, Literatura De Azi, Magazine Q, Magic FM, Margot, Necenzuratmm.ro, Olimpiade.ro, Ordinea Zilei, Pap Tot!, Radio Clasic In Culori, RADOR, Rock FM, Romania Libera, Romania Pozitiva, Sapte Seri, Scoala Intuitext, Sfatul Parintilor, Starea Presei, Stiinta & Tehnica, Stirilemm.ro; Suntparinte.ro, Suplimentul De Cultura; Timpul, Uniunea Ziaristilor Profesionisti din Romania, Vipstyle.ro, Ziare.com.

 

BookLand a luat nastere acum peste 9 ani ca prim targ urban de carte la mall. S-a dezvoltat rapid intr-o caravana nationala activa timp de peste 600 zile, care a vizitat anual peste 40 orase. Taberele Coolturale BookLand si Conferintele BookLand Evolution au devenit extensii naturale ale brandului cultural, platforma www.inPractica.ro completand abordarea socio-educationala asumata. In cele 6 editii, Conferintele s-au intalnit cu peste 100,000 tineri carora peste 2,000 speakeri le-au oferit cele mai bune sfaturi si recomandari. Iar in cadrul celor 7 editii ale Taberelor, sub deviza “Cel mai inteligent mod de a te distra!”, peste 1,200 tineri au fost incurajati prin workshop-urile si lectura zilnica sa pretuiasca timpul liber si echilibrul fin dintre distractie si educatie. Ebook-urile de pe BibliotecapeMobil au fost descarcate de peste 1 milion ori in cei 6 ani. Iar daca pana acum am renovat&dotat 3 scoli in mediul rural, anul acesta schimbam viitorul copiilor din 10 scoli!
jooble.org