Constănțenii pot folosi din nou cele  390 de biciclete puse la dispoziție, în mod gratuit, de Primăria Municipiului Constanța

Constănțenii pot folosi din nou cele 390 de biciclete puse la dispoziție, în mod gratuit, de Primăria Municipiului Constanța(301)


După ce în timpul iernii s-a făcut o revizie a stațiilor și a bicicletelor, sistemul de bike sharing este din nou funcțional.

„Black Sea Bike – Diversification of the tourism services in Constanța - Balchik cross border region by bike – BSB ” s-a dovedit a fi un proiect de succes.

Anul trecut au fost emise peste 9.000 de carduri și s-au efectuat 43.700 de trasee.

Bicicletele pot fi folosite de orice turist sau localnic care poate solicita, în mod gratuit, pe baza cărții de identitate, de la ghișeele de informații din cadrul agențiilor SPIT, un card de utilizator.

Utilizatorii trebuie să respecte mai multe condiții: trebuie să fie înregistrați în sistem, să se încadreze în intervalul orar 07:00-24:00, de luni până duminică, ultima închiriere se poate face cu maximum două ore înainte de închiderea centrului, la ora 22:00, echipamentul va putea fi ridicat şi returnat de la orice staţie de biciclete în regim self-service; utilizatorul poate închiria simultan doar o bicicletă. Bicicletele pot fi utilizate doar de persoanele de peste 14 ani, două ore, indiferent de numărul de închirieri zilnice. Intervalul minim între utilizări este de 10 minute. Nu pot fi subînchiriate, folosite la curse de biciclete, pentru transportul de pasageri sau în situații de vânt puternic sau furtuni.

Toate detaliile despre acest proiect le puteti afla accesând site-ul www.blackseabike.ro .

De asemenea, utilizatorii au la dispoziție numărul de telefon cu tarif normal 0371.787.778, disponibil 7 zile din 7, în intervalul orar 07:00-24:00 (robot telefonic 24:00-07:00), unde pot semnala orice problemă.  
jooble.org