CS MEDGIDIA - DRUMUL SPRE VICTORII

CS MEDGIDIA - DRUMUL SPRE VICTORII(629)


C.S. MEDGIDIA. Anul NAȘTERII: 2017, cu un număr de 22 de secții sportive, dintre care 13 secţii cu activitate curentă: fotbal, handbal, volei, box, lupte, judo, kempo, kick boxing, sah, natatie, baschet și scandenberg, sportul pentru toți. Un club cu principii. Dovadă obiectivele pe care le-a realizat cu o mână de oameni pricepuți și inimoși.

În primul an de la înființare, primul obiectiv a fost îndeplinit: * promovarea din Liga a IV-a în Liga a III-a a Campionatului Național de Fotbal.(Seniori). Izbânda poartă numele antrenorului Aurelian Despa. Vedetele echipei sunt Dumitrică Valentin, portar, și Florea Ionuț. Cei doi din Medgidia au fost selecționați în Lotul Național de Fotbal Beach.

*În 2019 s-a inființat CENTRUL DE COPII ȘI JUNIORI, unde activează 5 grupe. Coordonator: DESPA AURELIAN.
*O altă echipa a fost înscrisă în Campionatul Național de fotbal, in Liga a VI-a.
*VOLEI (senioare), CSM, antrenor VOINEA FLORIN, a promovat în prima ligă a Diviziei A1 a Campionatului Național de Volei Feminin. Din echipa de volei senioare, face parte ALBU MIHAELA, sportiva selecționată, primul libero în Lotul Național de Volei feminin!
*În campionatul de Beachvolei „MEDGIDIA OPEN 2019”, Ediția a-II-a, au participat 16 echipe, din țară și din afara țării, sponsori fiind Primăria Municipiului Medgidia și Superbet. Sportivele din Medgidia s-au clasat în prima jumătate a clasamentului.
*Grupele de Volei, Speranțe și Cadete, antrenori IORDACHE Gheorghe și IORDACHE Lenuța, au ajuns în fazele semifinale ale Campionatelor Naționale.
*OBIECTIVUL Echipei de Handbal seniori, antrenori DELI - IORGA IONUȚ și GEORGESCU ADRIAN, pentru anul acesta este promovarea în prima ligă, a Campionatului Național de Handbal Masculin. Antrenorii echipei din Medgidia sunt și antrenorii Lotului Național de Handbalbeach feminin. În cadrul Secției de Handbal a luat ființă și Grupa de handbal feminin, antrenată de CIORBĂ NICOLAE.

Reprezentarea de către sportivii medgidieni a fost la cel mai înalt nivel: campionate europene (KEMPO, KICKBOXING), naționale (LUPTE, BOX si KICKBOXING, la acestea două din urmă, NIȚĂ AMALIA MARIA a obținut locul I în Campionatul Național de Cadete și este convocată la Lotul Național (recent a câștigat medalia de aur la Campionatul Național de box feminin.), CURT OMER GIANER a obținut Locul II în Campionatul Național de Juniori și este convocat la Lotul Național) și competiții județene, CLUBUL SPORTIV MEDGIDIA ajunâand la aceste performanțe într-o perioadă foarte scurtă, de numai 2 ani și jumătate, de la înființare.

Anul trecut s-a organizat la Medgidia faza finală a Campionatului Național de lupte greco - romane și lupte libere, la juniori, unde au participat aproximativ 1000 de sportivi. Din echipa Medgidiei a fost convocată la Lotul Național, la categoria 40 kg, nascuta in anul 2009, sportiva Spînu Alexia.
La natație, sportiva MUNTEANU MIHAELA, la categoria 11 ani, este clasată pe locul II la nivel național, în statistica Ligii Performanței in Natație.
La baschet, sunt 3 grupe de copii și o echipă de seniori, care va debuta în acest an în Campionatul Județean de Seniori, echipe antrenate de Anton Alexandru și Cristea Valerio-Mila.

S-a investit într-un parc auto, propriu, prin achiziționarea unui Autocar MAN de 52 locuri, două autoturisme Mercedes VITO de 8+1 locuri și un Microbuz Toyota de 20+1 locuri. 

De reținut o foarte bună colaborare cu Primăria Municipiului Medgidia care a asigurat bugetul printr-o subvenţionare corespunzătoare pentru realizarea programelor stabilite, în conformitate cu Bugetul preconizat de către Clubul Sportiv Medgidia.

CS Medgidia, un club tânăr, dar cu un palmares valoros!
HAI, MEDGIDIA!
jooble.org