Primăria Municipiului Constanța continuă măsurile de prevenție privind infectarea cu noul coronavirus COVID -19

Primăria Municipiului Constanța continuă măsurile de prevenție privind infectarea cu noul coronavirus COVID -19(455)


Echipe mixte de control formate din reprezentanți ai Primăriei Constanța și ai Poliției Locale au demarat în această dimineață acțiuni de verificare și consiliere la unitățile de învățământ din municipiu. Astăzi au fost prezenți în 14 instituții. Inspectorii vor să se asigure că toate grădinițele, școlile și liceele din oraș au stocuri suficiente de produse de curățenie și dezinfectanți.

De asemenea, împreună cu personalul medical din instituțiile de învățământ, inspectorii le-au arătat celor mici cum se folosește o mască de protecție, le-au explicat cât de importantă este igiena mâinilor și le-au făcut un scurt instructaj despre modul de folosire a dispenserelor cu dezinfectanți .

Pentru a-i proteja pe copii de infecțiile respiratorii, toate unitățile de învățământ au fost dotate încă din luna decembrie cu materiale igienico-sanitare.

Astfel de acțiuni vor avea loc la toate unitățile de învățământ din oraș.

Primăria Municipiului Constanța face un apel către cetățeni să nu ia în considerare decât informațiile venite de la autoritățile abilitate și să nu cadă pradă dezinformărilor care apar în spațiul public.
jooble.org