Procedura de atribuire a lucrărilor de construcții în cadrul proiectului „Creșterea eficienței energetice a imobilului Liceului Teoretic Ovidius Constanța

Procedura de atribuire a lucrărilor de construcții în cadrul proiectului „Creșterea eficienței energetice a imobilului Liceului Teoretic Ovidius Constanța" a fost reluată!(149)


Primăria Municipiului Constanța a publicat în data de 25.02.2020 în Sistemul Electronic de Achiziții Publice (SEAP) anunțul privind organizarea procedurii de atribuire în vederea încheierii contractului de achiziție publică "Execuţia lucrărilor de construcții în cadrul proiectului „Creșterea eficienței energetice a imobilului Liceul Teoretic "Ovidius" Constanța", Cod SMIS 110301.

Anuntul de participare a fost publicat impreuna cu documentatia de atribuire în SEAP sub numărul: SCN 1063755/25.02.2020.

Ofertele se vor deschide în data de 18.03.2020.

Pe această cale, invităm toți operatorii economici interesați sa acceseze platforma SEAP, www.e-licitatie.ro și să depună oferte.

În luna august a anului 2019 a fost încheiat contractul de finanțare în cadrul proiectului „Creșterea eficienței energetice a imobilului Liceului Teoretic Ovidius Constanța" între Primăria Municipiului Constanța și Ministerul Dezvoltării Regionale și Administrației Publice. În cadrul acestui proiect au fost demarate mai multe achiziții, dintre care cea mai importantă este procedura „Execuția lucrărilor de construcții ".
jooble.org