Târgul Naţional de Îmbrăcăminte și Încălţăminte TINIMTEX Ediţia a 78 -a, 18 - 23  februarie 2020

Târgul Naţional de Îmbrăcăminte și Încălţăminte TINIMTEX Ediţia a 78 -a, 18 - 23 februarie 2020(209)


Camera de Comerț, Industrie, Navigație și Agricultură Constanța (CCINA Constanța), organizează, în perioada 18 - 23 februarie 2020, cea de a 78 -a ediție a Târgului Naţional de Îmbrăcăminte - Încălţăminte TINIMTEX, cel mai mare eveniment de profil din țară în domeniul industriei ușoare, cu tradiţie pentru zona Dobrogea.

Târgul se desfășoară la Pavilionul Expozițional, din staţiunea Mamaia și reunește circa 115 de firme, producători și comercianți de îmbrăcăminte și încălțăminte din întreaga țară, majoritatea acestora fiind participanți fideli ai acestui eveniment.

Numărul mare de expozanți și suprafața ocupată demonstrează faptul că TINIMTEX se bucură de notorietate pe piața expozițiilor de profil și reprezintă un eveniment de amplu interes pentru participanți.

În cadrul TINIMTEX, producătorii, care prezintă, la fiecare ediţie, colecţii noi și diversificate, au, pe de o parte, prilejul de a întâlni comercianţii din domeniu, iar pe de altă parte, iau contact direct cu publicul larg interesat de acest segment de piaţă.

Noul an vine cu noi tendințe, iar dacă vrem să fim in pas cu moda, trebuie să aflăm care vor fi principalele noutăți ale acestei primăveri.

Primăvara este o perioadă de tranziție între sezoane, aparent restrictivă, din punct de vedere al alegerilor vestimentare, la o primă impresie, însă nu este deloc așa.

Şi la această ediţie, CCINA Constanța își concentrează cu succes eforturile în atragerea de noi firme participante, astfel încât, la ediția din luna februarie a TINIMTEX,

10% din totalul firmelor prezente la târg se află la prima participare.

Din totalul participanţilor ~ 60 % sunt producători, iar comercianţi ~ 40 % .

Ediția din luna februarie a TINIMTEX deschide sezonul cumpărăturilor din această primavară, expozanții prezenți la târg, propunând publicului constănțean o ofertă extrem de variată, menită să satisfacă toate gusturile, atât din punct de vedere al calității produselor expuse, cât și din perspectiva prețurilor atractive pentru cumpărători.

TINIMTEX va fi structurat astfel :

Pavilion Expozițional parter - confecții textile adulți, îmbrăcăminte din piele și blană, îmbrăcăminte copii, tricotaje, lenjerie, home&deco, accesorii

Pavilion Expozițional etaj - genți și accesorii, încălțăminte

Program de vizitare:

Perioadă sepcială pentru contractări: 18-19 februarie: 10.00 - 19.00
Acces public: 20-22 februarie: 10.00 - 19.00
Duminică, 23 februarie: 10.00 - 16.00
 
jooble.org