România, după 3 luni de guvernare PNL vs. 3 ani de guvernare PSD

România, după 3 luni de guvernare PNL vs. 3 ani de guvernare PSD(519)


În trei luni de guvernare PNL, România a avut posibilitatea să repare multe dintre nenorocirile produse în ultimii 3 ani de guvernări PSD. Trei ani în care țara a fost condusă doar în favoarea infractorilor, trei ani în care incompetenți și analfabeți cu carnet de partid au scos România de pe drumul european al democrației și respectării statului de drept.

„O majoritate toxică și retrogradă din Parlament a demis Guvernul pentru a împiedica adoptarea proiectului pentru alegerea primarilor în 2 tururi, pe care Guvernul și-a angajat răspunderea, în condițiile în care 80% dintre români cer acest lucru. Este clar că voința poporului român nu valorează nimic în ochii acestor mercenari, mânați de propriile interese și ale partidelor lor.
În cele 3 luni de guvernare, PNL le-a arătat românilor ce dezastru a lăsat în urmă batjocura pesediștilor mânați din spate de Liviu Dragnea, liberalii acționând apoi contra-cronometru astfel încât cetățenii să resimtă cât mai puțin efectele nenorocirilor pe care PSD le-a pus la cale”
, a declarat deputatul Bogdan Huțucă, președintele PNL Constanța.

PNL, în 3 luni de guvernare:

PNL a organizat exemplar alegerile prezidențiale, astfel încât fiecare român să aibă un cuvânt de spus, să poată să voteze încotro se îndreaptă această țară. Cu PNL la guvernare alegerile s-au desfășurat civilizat, fără incidente, și aproape 1 milion de români din Diaspora au putut vota.

Pe de altă parte, în 3 ani de guvernare, PSD a căutat doar soluții pentru a-i bloca pe români să-și exprime dreptul la vot.

Am restructurat Guvernul, reducând numărul ministerelor la 16. În condițiile în care PSD a angajat la stat în 3 ani, în posturi calde, sute de mii de pile, amante, nepoți și beizadele cu carnet de partid.

După doar o lună de guvernare, PNL a reușit să întocmească bugetul pe anul 2020, un buget corect, echilibrat, astfel încât să poată fi plătite și pensiile și salariile, și toate celelalte indemnizații sociale. Am inclus creșterea pensiilor de la 1 septembrie 2020, un efort bugetar de 16 miliarde de lei, a salariilor de la 1 ianuarie, dar și a investițiilor la peste 50 de miliarde de lei. Asta după ce PSD a falsificat bugetul țării și NU a prevăzut sumele necesare pentru plata pensiilor și salariilor pentru ultimele luni ale anului trecut.

PNL a asigurat resursele pentru ca firmele să-și poată recupera sumele datorate de stat din TVA, iar concediile medicale să poată fi plătite, după ce PSD a afectat grav mediul de afaceri refuzând să facă aceste plăți.

PNL a corectat odioasa Ordonanță 114, care a lovit ca un baros în economia României! Nu doar că PSD este autorul acestei crime în economie, dar nu s-a lăsat până nu a încercat să blocheze soluțiile pentru readucerea în normalitate a mediului economic prin contestare la CCR.

Guvernul PNL a eliminat supra-acciza la carburanți, pe care PSD a introdus-o! Guvernările PSD au obligat românii să scoată mai mulți bani din buzunar, iar PNL a obținut cel mai mic preț la carburanți din Uniunea Europeană.

Guvernul PNL a rezolvat problema transportului școlar, în vreme ce pentru PSD au fost mai importante interese mafiilor locale decât siguranța copiilor și accesul la educație.

PNL a deschis competiția în sistemul de sănătate în beneficiul pacienților pentru servicii medicale mai bune. Salvarea vieții pacienților trebuie să fie obiectivul politicilor de sănătate. Reforma liberală a sistemului de sănătate prevede eliminarea discriminărilor care opreau românii să acceseze servicii medicale de calitate, plătite din banii lor, reținuți în fiecare lună la salariu.

Pentru prima dată în ultimii 30 de ani, PNL a promovat o soluție concretă care să încurajeze medicii să rămână în țară. Am introdus posibilitatea medicilor stagiari să facă rezidențiatul și în alte spitale decât în centrele universitare, fie că sunt publice sau private.

Guvernul PNL a înaintat solicitarea de includerea a sitului Roșia Montană în patrimoniul UNESCO.

Deși PSD a încercat să introducă panică în populație pe tema împrumuturilor, sub guvernarea PNL România a accesat credite la dobânzi mult mai mici decât a făcut-o PSD, mult mai ieftin decât guvernele PSD!

Să nu uităm totuși care a fost scopul existenței Guvernelor PSD din ultimii trei ani: eliberarea infractorilor din pușcării și scăparea liderilor partidului de dosare penale și condamnări. PSD a scos aproape 23.000 de deținuți din pușcării prin legea recursului compensatoriu, dar PNL a abrogat această lege. Pentru că pentru noi, siguranța cetățenilor e mai presus decât orice.
PSD a fost la un pas să șteargă România de pe harta Uniunii Europene și a țărilor civilizate prin abuzarea și sufocarea Justiției, încercând inclusiv să golească sălile de judecată de magistrați onești și incomozi prin pensionarea anticipată a acestora. Lucru, de asemenea, prevenit de PNL”
, a mai declarat deputatul Bogdan Huțucă.


  
jooble.org