Actualizare: Căderile de tensiune provoacă întreruperea apei în mai multe localități din județul Constanța

Actualizare: Căderile de tensiune provoacă întreruperea apei în mai multe localități din județul Constanța(318)


Astăzi - 06 februarie 2020, în jurul orei 14.00 a revenit tensiunea la Stația de pompare și tratare Bifurcație Cumpăna. Imediat ce a fost reluată alimentarea cu energie electrică, lucrătorii RAJA au efectuat manevrele necesare pentru repornirea pompelor, astfel că, în prezent toți locuitorii din localitate au apă la robinete la presiune normală.

La ora actuală, la nivelul județului Constanța, nu se poate furniza apă potabilă ca urmare a lipsei de energie electrică în localitățile Olteni, Dulcești, Pecineaga, Vadu Oii, Topraisar, Biruința și o parte a localității Eforie Sud.

De asemena, sunt înregistrate în continuare căderi de tensiune în localitățile Dumbrăveni, Măgura, Căscioarele, Cerchezu, Olteni și Nicolae Bălcescu, aici alimentarea cu apă făcându-se gravitațional, prin cădere liberă, din rezervoarele stațiilor.

 Asigurăm toți consumatorii afectați de furnizarea apei, din cauza disfuncționalităților de la nivelul sistemelor de alimentare cu energie, că lucratorii RAJA vor relua imediat alimentarea cu apă la parametrii normali, imediat ce echipele E-Distribuie Dobrogea vor remedia avariile și vor realimenta cu energie sursele și stațiile de pompare.
jooble.org