Căderile de tensiune provoacă întreruperea apei în mai multe localități din județul Constanța

Căderile de tensiune provoacă întreruperea apei în mai multe localități din județul Constanța(139)


Astăzi - 06 februarie 2020, din cauza rafalelor de vânt, începând cu ora 04,00, la Stația de pompare și tratare Bifurcație Cumpăna s-au înregistrat multiple fluctuații și întreruperi de tensiune, pompele de la nivelul stației rămânând fără energie electrică. Încă de la primele căderi de tensiune au fost anuntați și reprezentanții E-Distribuție Dobrogea. Până la remedierea situației, consumatorii din comuna Cumpăna nu vor avea apă potabilă la robinete.

Vântul puternic a creat variații și căderi de tensiune și la Stațiile de pompare Palas, Dulcești, Olteni, Dumbrăveni, Cerchezu și Vadu Oii. La această oră sunt lipsiți de apă la robinete consumatorii din localitățile Olteni și Vadu Oii, în timp ce la Dumbrăveni și Cerchezu se asigură alimentarea cu apă din rezervoare.

Asigurăm toti consumatorii afectati de furnizarea apei din cauza disfunctionalitatilor de la nivelul sistemelor de alimentare cu energie, ca lucratorii RAJA vor relua imediat alimentarea cu apa la parametrii normali, dupa ce echipele E-Distribuie Dobrogea vor remedia avariile și vor realimenta cu energie sursele si statiile de pompare.
jooble.org