”EROTOPOETICA” - poezie şi muzică, cu actorul Constantin Cotimanis

”EROTOPOETICA” - poezie şi muzică, cu actorul Constantin Cotimanis(2420)


“Te simți captiv, într-o lume pragmatică și lipsită de poezie? Evadează, din când în când, la o întâlnire, “de viaţă şi de moarte”, cu trăirile şi întrebările marilor poeţi şi, în acelaşi timp, la o întâlnire cu muzica de calitate. “EROTOPOETICA” este un spectacol complex, în care vei asculta texte selectate din marea poezie de dragoste a lumii, de la Eminescu la Baudelaire, şi muzică asemeni, de la Maria Tanase la Edith Piaf. Evenimentul are loc miercuri, 25 SEPTEMBRIE, ora 21.00, la Restaurantul “HARLEQUIN”, din staţiunea turistică MAMAIA. Aşa sună invitaţia pe care ne-o fac organizatorii.

Recitatorul este actorul CONSTANTIN COTIMANIS.


Constantin “Bebe” Cotimanis a jucat sub bagheta regizorală a marelui Costa Gavras! Grec de-al lui...

 

Cu o fizionomie.. uşor de reţinut, dar si cu un joc scenic remarcabil, Constantin Cotimanis ne face să-l îndrăgim, din prima clipă în care îl vedem. În anul 2003, îi urmăream prestaţia în piesele „Castelul“ şi „Înşir-te mărgărite“. Şi tot în acelaşi an, pentru rolul din „Procesul lui Kafka“, primeste „Marele Premiu al Oraşului Viena“! “Bebe” Cotimanis ne prezenta, apoi, un adevarat regal actoricesc, pe scena Teatrului “Nottara”, din Capitală, în „Soţul păcălit“ şi în „Nu se ştie cum“, ambele interpretate în stagiunea 2005.
După ce, imediat după ”revoluţie”, în 1990, l-am admirat în „A 11-a Poruncă“, iar mai târziu, în 1992 în „Hotel de lux“, Cotimanis a început să fie ofertat de marii producatori cinematografici străini. Cariera sa internaţională începe în anul 2000 şi îi aduce un rol în filmul „Epicentrul“, unde este personajul Dimitri, iar in 2002 joacă în „Amen“, unde îl interpretează pe Preeffer, în regia... marelui Costa Gavras! Numele sau este regăsit alături de actori cunoscuţi, precum Lance Henriksen şi Deborah Kara Unger, când are un rol în „One Point 0“. În 2005 lucra simultan la „Lacrimi de iubire“ şi la „15“, iar in 2006 filmează „Happy End“.
Distribuţia spectacolului: CONSTANTIN COTIMANIS, Toma Enache, Jezebel – voce, Oana Dragnea – muza, Alexandru Bruca – pian, Lucian Maxim – percuţie.

Preţul unui bilet este de 45 de lei.

Rezervări se pot face la numărul de telefon 0766 400181 (în intervalul orar: 11.00 - 23.00). Rezervarea telefonică este valabilă maximum 48 de ore, timp în care biletele se achiziţionează de la Restaurantul “Harlequin”, între orele 11.00 – 23.00.

George Andrei Popescu Primăria Constanța
Claudiu Palaz Consiliul Județean Constanța
OMD MAMAIA CONSTANTA
Ziarul Timpul WhatsApp



jooble.org ziare, stiri