Zicala “Omul sfințește locul” se potrivește perfect în cazul unor constănțeni, locatari ai unui bloc din cartierul km 4-5

Zicala “Omul sfințește locul” se potrivește perfect în cazul unor constănțeni, locatari ai unui bloc din cartierul km 4-5(184)


După ce au schimbat toate conductele de apă din imobil, au refăcut instalația electrică și au curățat camerele de evacuare a gunoiului menajer, oamenii s-au gândit să transforme și subsolul. Au strâns câțiva bani și lucruri pe care vecinii nu le mai foloseau și au reorganizat spațiul de la subsol.

Pereții au fost pictați cu peisaje prietenoase, ușile de la boxe au fost înlocuite iar unii dintre ei și le-au transformat în camere de petrecere a timpului liber, dar și pentru depozitarea conservelor, murăturilor și damigenelor cu vin.

Și asta nu e tot! Imobilul a fost dotat cu camere de supraveghere video, inclusiv la ghena de gunoi, iar oamenii plănuiesc acum să continue lucrările de reamenajare și să acopere betonul din subsol cu mochetă pentru amenajarea unei săli de fitness pentru locatarii din bloc.
jooble.org