Femeile liberale au oferit pentru cei mici o zi plină de bucurii, intrând astfel în spiritul Crăciunului!

Femeile liberale au oferit pentru cei mici o zi plină de bucurii, intrând astfel în spiritul Crăciunului!(377)


70 de copii s-au întâlnit duminică, 15 decembrie a.c., cu Moș Crăciun, la sediul Partidului Naţional Liberal Constanța.
În afară de tradiționalele cadouri, micuții au avut parte și de o serie de jocuri și momente distractive alături de personaje specifice sărbătorilor de iarnă.

"Sediul nostru s-a transformat duminică în Căsuța lui Moș Crăciun. La sediul PNL Constanța, locul politicienilor a fost luat de zeci de copii care s-au distrat, au cântat, au dansat și au primit multe cadouri. Singura noastră treabă a fost să ne asigurăm că micuții au toate ingredientele pentru o distracție pe cinste. Și după zâmbetele lor, am făcut treabă bună", a declarat președintele Organizației Femeilor Liberale Municipiul Constanța, Adriana Câmpeanu.

"Duminică a fost despre cei 70 de copii care au venit să îl întâlnească, mai devreme e drept, pe Moș Crăciun. Și am avut grijă să găsească sub brad o mulțime de surprize. Elfi, reni, crăciunițe, cântece, dansuri și bineînțeles multe cadouri. O zi frumoasă în compania unor copii fericiți", a afirmat liderul consilierilor locali liberali din Consiliul Local Constanța, Adriana Arghirescu.

Evenimentul a fost organizat de OFL Municipiul Constanța. 
jooble.org