Concursul-Fotografii Istoriei s-a încheiat!

Concursul-Fotografii Istoriei s-a încheiat!(710)


 12 fotografii minunate postate pe pagina de Facebook a Primăriei Municipiului Constanța în cadrul evenimentului “Concurs-Fotografii Istoriei” vor alcătui un calendar online pentru anul 2020.

Câștigătoare au fost desemnate fotografiile ce ilustrează elemente cu detalii arhitecturale ale clădirilor din centrul vechi, în baza numărului de aprecieri primite.

 - Adrian Teja „Religion”- 64 like-uri;
 - Stelian Beciu „Sinagoga Live”- 64 like -uri;
 - Bianca Mihail „Cazino Constanța”- 51 like-uri;
 - C Mozen Mozen „Cupola”- 30 like -uri;
 - Alin Panaite „Ovidiu”- 26 like -uri;
 - Ecaterina Stancu „Casa de Piatră”- 24 like- uri;
 - Andreea Miclăuș „Hotel Intim”- 23 like- uri;
 - Subay Regep „Moscheea Carol”- 19 like- uri;
 - Palanca Bogdan „Casa cu Lei”-19 like -uri;
 - Cătălin Schipor „Casa Alleon”- 14 like -uri;
 - Virgil Dragomir „Hotel Intim”- 14 like- uri;
 - Marian NKT „Cazino”- 14 like uri.

Primăria Municipiului Constanța mulțumește tuturor participanților care au postat pe pagina de Facebook a instituției aproape 300 de fotografii ce surprind clădiri istorice din Zona Peninsulară.

Fotografiile câștigătoare vor putea fi admirate într-un calendar on-line pentru anul 2020, în care vor fi punctate toate evenimentele importante pe care orașul nostru le desfășoară în cadrul proiectului european ALT/BAU- Transfer Networks Alternative Building Activation Units”, program care urmărește identificarea unor soluții pentru salvarea clădirilor de patrimoniu degradate din centrul vechi, iar toate celelelalte vor fi promovate în continuare pe paginile de Facebook și Instagram ale Primăriei Constanța.

 
jooble.org