ILIE DAN BARNA ȘI ALEGERILE PREZIDENȚIALE DIN ANUL 2019- NUMEROLOGIE

ILIE DAN BARNA ȘI ALEGERILE PREZIDENȚIALE DIN ANUL 2019- NUMEROLOGIE(1196)


Pentru a înțelege oamenii sau diferite situații ne-a fost lăsată Numerologia. Ea nu ghicește, ea nu dă în bobi și nici nu vede în globuri de cristal. Cu ajutorul ei putem calcula și putem afla cum sunt cei de lângă noi, la ce ne putem aștepta de la ei. Funcție de caracterul acestora vom acționa în cunoștință de cauză. Numerologia ne învață că nu există defecte ci doar calități. Fiecare decide în felul său cum și pentru cine (în slujba cui) să le folosească. Numerologia nu laudă, numerologia nu critică. Numerologia este capabilă să facă portrete ale caracterului, comportamentului, personalității celui care este în atenția noastră pentru o anumită perioadă, cu un anumit scop.

 

Ilie Dan Barna – data nașterii: 10 iulie 1975


Deosebit de activ și de expansiv, Dan Barna preferă să călătorească, să se confrunte cu tot felul de probleme pe care să le rezolve, pe care să le depășească din care să rezulte victorii.

Curajos dar și norocos în egală măsură are nevoie de agitație, de acțiune, de emoții puternice pentru a simți că trăiește, că există și contează pentru el și mai ales pentru ceilalți. Este important pentru el să fie lăudat, recompensat, să i se recunoască meritele. Dacă toate acestea se întâmplă atunci devine tot mai motivat. Memoria fotografică excelentă îl ajută în cele mai dificile situații.

Riscă mult, se descurcă excelent în situații dificile, este energic, se poate manifesta exploziv.

Respectă secretul și-l păstrează cu strășnicie, cunoaște importanșa tainei. Poate deveni un amfitrion plăcut, are simțul umorului dezvoltat – cifra destinului 3 din 3 și 0.


Preferă să acționeze. Activitatea de observator nu-l satisface pe deplin. Preferă să atace, să fie în centrul acțiunii, acolo unde se fac și se desfac toate operațiunile.

Este un om care poate fi folosit eficient în intervențiile urgente, încâlcite, ce par a fi fără soluție.

Nu se teme să ia decizii, nu se teme să acționeze, nu se lasă intimidat de gravitatea unei situații.

Pentru el nu există probleme ci doar tot mai multe soluții.

Are un caracter puternic și autoritar.

Energic și ambițios, poate deveni cu ușurință intolerant și tiranic. Preferă să verifice dacă ordinele date de el au fost executate întocmai, are calități de șef – cifra zilei de naștere 1.

 

Cifra numelui complet ne influențează comportamentul. Ilie Dan Barna are comportament de om înțelegător, cumsecade, poate fi capabil de acte caritabile – cifra numelui complet 9.


Comportamentul lui Dan Barna (atunci când este apelat doar Dan Barna) este este acela al unui lider, cu orgolii, cu hachițe și cu excese temperamentale – cifra numelui Dan Barna este 1.
Când este apelat Dan Barna se va obține un comportament de lider, cu inițiativă, decis și autoritar, plin de încredere în propriile forțe.

Ilie Dan Barna își dorește să fie perfect în orice ar întreprinde, să aibă realizări financiare, să aibă capacitatea de a se descurca folosind propriile resurse – cifra vocalelor 8.

 

Este perceput ca fiind un lider și este tratat ca atare, tot atunci când numele complet este folosit – cifra consoanelor 1.

Lupta sa cu propria persoană intervine atunci când trebuie să țină cont de opiniile, de nevoile și de sfaturile celorlalți. Nu are nici răbdare și nici timp pentru așa ceva.

Diplomația, tactica diplomatică, răbdarea, nu reprezintă neapărat punctul său fortecifra de tensiune 2.

 

Când lucrurile se complică acționează neașteptat, neconvențional, surprinzând prin ingeniozitate, ricând. Mă refer strict la situațiile în care aceste acțiuni depind de el și nu îi sunt impuse – caracteristica ascunsă 3.

 

Linia hotărârii 157, prezentă în numerograma datei de naștere ne dezvăluie că are capacitatea de a duce proictele până la capăt, indiferent de consecințe.

Prezența celor doi de 7 din această numerogramă ni-l înfățișează pe sacrificat. El fie va fi ales pentru a fi sacrificat fie se va scrifica pentru o idee, pentru o asociație, pentru un scop, pentru cineva drag.

Relația sa deosebită cu propria persoană, capacitatea de a se descoperi, de a se analiza, intuiția, capacitatea de a înțelege calitatea oamenilor sunt deosebite, accentuate. Poate avea parte de premoniții, de presentimente și, dacă le va accepta ca atare și va ține cont de ele totul se va putea desfășura mult mai simplu, mai ușor pentru el. deți are nevoie de acțiune, chiar dacă are nevoie să fie văzut, admirat, aplaudat, deci are nevoie de mulțime, el este un singuratic, este și va fi mereu singur printre cei mulți, un singuratic înconjurat de mulțime, preferând să nu se dezvăluie niciodată cu adevărat. Este scutul său, protecția sa, modul său de a se simți în siguranță. 

Nu este neapărat un om de echipă, el este CEL care conduce echipa. îi va fi dificil să comunice cu fiecare în parte și să se adapteze la felul de a fi al celorlalți, să ofere ceea ce au nevoie ceilalți. el este un șef, un conducător, ceilalți trebuie să se ajusteze funcțiile de cerințele sale - lipsește cifra 2 din numerograma datei sale de naștere.

Se află (între 33 – 60 ani) într-o perioadă cu o vibrație 1 în care i se oferă funcții de conducere, de lider.

Va fi mai sigur pe el, mai conștient de propriile calități.

Provocarea acestei perioade este 3 adică îi este greu să se relaxeze, să ia pauze, să se detașeze. Este permanent conectat și asta poate deveni obositor chiar și pentru el.

 

Între 40 și 44 ani a s-a desfășurat, pentru el, cel de al doilea moment crucial. Acesta a început a se pregăti la 40 ani, a atins un nivel maxim la 42 ani și emis efecte până la 44 ani. Acest moment a marcat o schimbare esențială în viața sa, o schimbare de loc de muncă, o reorientare, o schimbare de mod de a acțiune – vibrația acestei perioade a fost 5.

 

Anul 2019 are o vibrație personală 2. Este un an în care va reuși să fie mai calm, mai ponderat (asta îl va ajuta, cu atât mai mult cu cât nu regăsim cifra 2 în numerograma datei sale de naștere), în care va înțelege că a aștepta momentul potrivit poate fi un lucru bun. În acest an, chiar dacă vor exista oscilații ale stărilor fizice sau ale trăirilor sale, va fi mai atent la dorințele celorlalți, va avea mai multă răbdare de a asculta, de a colabora.

Luna noiembrie, cu a sa vibrație personală 4, îl va determina pe Ilie Dan Barna să se oganizeze, să se disciplineze, să verifice și să muncească.

Ziua de 10 noiembrie are o vibrație 5 pentru el. Asta marchează încă o schimbare, modificare, mai multă putere de adaptare dar parcă îi va aduce cumva un soi de eliberare, de libertate dar și putere de convingere. 


  

George Andrei Popescu Primăria Constanța
Claudiu Palaz Consiliul Județean Constanța
OMD MAMAIA CONSTANTA
Ziarul Timpul WhatsApp



jooble.org ziare, stiri