DILEMA ECHIPEI CS MEDGIDIA – CU CINE SĂ TE  BAȚI MAI ÎNTÂI? CU ADVERSARELE DIN TEREN SAU CU ARBITRII CARE VOR SĂ TE ARDĂ?

DILEMA ECHIPEI CS MEDGIDIA – CU CINE SĂ TE BAȚI MAI ÎNTÂI? CU ADVERSARELE DIN TEREN SAU CU ARBITRII CARE VOR SĂ TE ARDĂ?(966)


Nicoleta Gonțea, managerul secției de volei de la CS Medgidia, este revoltată de maniera mai mult decât scandaloasă de arbitraj la ultimul meci din Cupa României!

Mă refer la partida cu F.C. Argeș, o demonstrație la maniera cum poți fi arbitrat cu japca! Când ești dezavantajat și nedreptățit în văzul lumii, chiar cu zâmbetul pe buze, te gândești la toate relele din lume! Rea intenție sau lipsă de profesionalism? Nicoleta Gonțea, o profesionistă și o adevărată doamnă, spune doar atât: “Lipsă de profesionalism”. 

Dar când pierzi pe nedrept un meci pentru care te-ai pregătit din greu, gândind să câștige cel mai bun pe teren, nu simți un gust amar? Lipsă de profesionalism sau rea credință? Aceasta-i întrebarea preluată de la Hamlet, despre care nu știm cu precizie dacă a practicat sau nu voleiul...Dar, indiferent de situație, chiar și dacă ar fi vorba de prostie la mijloc sau de orbul găinii, C.S. Medgidia pierde pe nedrept un meci important!

Gâtuită de emoție și indignare, banca tehnică a echipei feminine de volei din Medgidia încearcă să redea în cuvinte faza controversată cu care doi arbitri nepotriviți unei discipline sportive nobile au tăiat elanul unor tinere talentate, speranțele unui oraș întreg!

Am avut parte de un arbitraj ambiguu, cu decizii total eronate în momente decisive. Este modul lor de a ne avertiza ca am trecut la un alt nivel și asta se întâmplă dacă nu știm să fim -drăguți-"! este de părere conducerea CS Medgidia.

Reluăm cu încetinitorul faza care motivează reacția și declarația de mai sus în legătură cu arbitrajul. Citez:
“Aveam 2-1 la seturi , iar în setul 4 era 24-23 pentru noi și la pct.25 au zis ca s-a atins fileul , deși n-a fost deloc așa!!
(niciodată un secund care sare de pe loc, vertical, la bloc n-o să ia fileul). Apoi la 25-25 centrala de la FC Argeș bagă mâna la noi în teren furându-i ridicatoarei noastre mingea din mână și arbitrul decide că e corect!!

Acești doi arbitri, Dan Andrei-Florin și Tudorache Cosmin-Marian, au făcut aproximativ 15 greșeli de arbitraj!

Și mai incredibil e că în 5 seturi echipa FC Argeș -n-a atins niciodată fileul-!!"

Voleibalistele au luptat până la ultima minge în set decisiv! Scor Final: CS Medgidia - FC Argeș 2:3 (19-25; 26-24; 29-27; 25-27; 12-15).

Arbitrii au demolat fotbalul! Aproape că nu este etapă în campionatul național în care să nu izbucnească un nou scandal de la arbitraj! Și-au propus și arbitrii din volei să le urmeze exemplul negativ?
   
jooble.org