Vreți să lucrați la Primăria Constanța?

Vreți să lucrați la Primăria Constanța?(512)


Primăria Municipiului Constanţa organizează concurs de promovare la sediul din bd. Tomis nr. 51 pentru ocuparea unei funcţii publice de conducere vacante, astfel:

Director executiv, gradul II, Direcţia Gestionare Servicii Publice - 1 post

Pregătirea de specialitate:
- studii superioare de lungă durată absolvite cu diplomă de licență sau echivalentă cu specializarea ştiinţe juridice, inginereşti, economice, administrative
-studii de masterat sau postuniversitare în domeniul administraţiei publice, management ori în specialitatea studiilor necesare exercitării funcţiei publice, să fie numiţi într-o funcţie publică din clasa I, minimum 7 ani vechime în specialitatea studiilor necesare exercitării funcţiei publice, să nu aibă în cazierul administrativ o sancţiune disciplinară neradiată în condiţiile legii.

Proba scrisă se va desfăşura în data de 18.11.2019, ora 10:00, iar interviul candidaţilor admişi la data de 20.11.2019, ora 14:00. Dosarele de înscriere se depun în termen de 20 de zile de la data publicării anunţului, la sediul Primăriei Municipiului Constanţa, camera 218.

Condiţiile de participare, bibliografia, actele necesare înscrierii la concurs sunt afişate la sediul instituţiei și pe site-ul www.primaria-constanta.ro. Date de contact: tel. 0241/488137, fax 0241/488147, e-mail resurse.umane@primaria-constanta.ro.
jooble.org