OMUL LUI DRAGOMIR

OMUL LUI DRAGOMIR(702)


Peste noapte, am ajuns, după cum comentează unii, “omul” lui Dragomir, nimeni altul decât fostul președinte al PNL Constanța. Pe scurt, mi se impută faptul că, zic clevetitorii, aș face jocurile acestuia în ce privește stabilirea candidatului PNL la alegerile locale! Discuțiile vin, desigur, din interiorul PNL, dar, sincer să fiu, nu îmi dau seama care este ținta lor! Cine și ce interes are să facă această alăturare!? Știu, au pățit-o și alții. S-au trezit că sunt catalogați ca fiind oamenii unor mafioți sau a unor interlopi celebri! Eu sunt oarecum norocos. Alăturarea domnului Dragomir numelui meu nu constituie, deocamdată, un motiv de îngrijorare sau de jenă…

Sunt totuși câteva chestiuni de discutat. Când vorbim de presă, nu am fost, nu sunt și nu voi fi, în sensul pe care îl vor unii, omul nimănui. Pe urmă, ce treabă am eu cu candidatul! Nu sunt factor de decizie. Nu sunt președintele partidului și nici neam cu Orban și ai lui…

Sunt atenționat că Dragomir i-a pus gând rău lui Huțucă, pe care vrea să îl vadă afară din partid! Poate tot din cauza mea! Le recomand domnilor care se joacă cu tot felul de petarde să lectureze colecția ziarului TIMPUL. Când eu scriam de conflictul, pe atunci, mocnit dintre Dragomir și Huțucă, dumnealor abia învățau să înoate!

Pe scurt, cu domnul Dragomir nu sunt absolut deloc într-o relație cordială. Eu l-am criticat de mai multe ori în ziar. Domnia sa a ripostat foarte dur. M-a sunat și pe un ton amenințător mi-a dat de înțeles că nu o să îmi fie bine! Deci, cum pot eu să fiu eu omul lui! L-am luat și îl iau în serios în tot ceea ce face și spune! Nu pot să ignor faptul că un om bogat, puternic și influent, cu relații sus-puse, vrea să se răzbune pe mine!Și are atâtea și atâtea pârghii la îndemână! Și poate nu atât domnia sa e pus pe răfuială, cât, mai ales, finul său, Robert Boroianu! Deci, cum pot eu să fiu omul lor!

În ceea ce îl privește pe Gheorghe Dragomir, acesta mi-a interzis să îl mai menționez în materialele mele, catalogate drept cancanuri! Care materiale, țin să precizez, sunt toate politice, fără să mă amestec în viața sa personală, ceea ce nu fac niciodată…

Așadar, întreb, cum să fiu eu omul unuia care îmi pune pumnul în gură! Cu un dușman atât de redutabil în fața mea, mă aștept la orice! Dacă PNL, un partid cât casa, ia poziția de drepți în fața sa, atunci, de ce altă demonstrație mai avem nevoie ca să pricepem cu cine avem de-a face! Dacă l-a convins el pe Mohammad Murad să joace de probă rolul candidatului la Primăria Constanța, restul e parfum!

Iubesc coincidențele, dar uneori se întâmplă lucruri de-a dreptul ciudate în jurul meu! Am colaborat o vreme cu unul dintre cei mai deștepți și cei mai educați liberali constănțeni. Până într-o zi când subit a dispărut din peisajul pe care îl împărțeam împreună, nu a mai răspuns la telefon etc., tot tacîmul...De un an de zile, aștept o explicație. Cineva mi-a spus că am fost “cântat” la București, la conducerea supremă a PNL, care ar fi dat ordin să nu mai fiu primit în sediul PNL Constanța! Ce-i drept, până acum, nu am primit nici o înștiințare în acest sens!

Nu dau vina pe domnul Dragomir, dar, dacă cele relatate sunt adevărate, aștept ca domnia sa să mă sprijine să nu fiu “expulzat”. Îi aduc aminte că, la alegerile trecute, am participat, mă refer la ziarul TIMPUL, la campania electorală a PNL la recomandarea domniei sale. Dar Robert Boroianu ne-a șicanat până ne-am luat lumea în cap! Ca să auzim că domnia sa și-a făcut ziarul său și nu știa cum să scape de noi! Păi, poți să fii omul unuia care te trage în piept din toate punctele de vedere? Mă refer la domnul parlamentar Robert Boroianu, pe care cel mai bine l-a caracterizat Dumitru Moinescu, fostul primar de la Medgidia!

Dintr-un punct de vedere, mi-ar fi convenit să fiu “omul” lui Dragomir. Poate așa îl convingeam pe Robert Boroianu să ne achite și nouă restanțele din perioada campaniei electorale trecute!
jooble.org