CAMPANIA PREZIDENȚIALĂ: LUCRAREA DE DOCTORAT A LIBERALILOR

CAMPANIA PREZIDENȚIALĂ: LUCRAREA DE DOCTORAT A LIBERALILOR(659)


Campania prezidențială. Acesta este obiectivul principal al PNL în prezent. Excursiile organizate în jurul drobului de sare au fost anulate, pentru ca proștii să nu mai bruieze activitatea liberalilor! Gata cu lamentările!

Campania prezidențială reprezintă o temă foarte importantă pentru România. Ceva în genul la răscruce de drumuri. Pentru PNL, este ca o lucrare de doctorat. Fără generalități și prea multe definiții. Aplicații directe pe fiecare județ bolnav. Și județul Constanța este la fel de vitregit ca toate celelalte! Cetățenii s-au plictisit să tot audă mereu aceleași fraze stereotipe lipsite de conținut.

Campania prezidențială a lui Klaus Iohannis are toate șansele să devină una cu adevărat istorică. De altfel, momentul în sine este mai mult decât favorabil. S-a creat un culoar favorabil, cu șanse incredibile de realizare, pentru ca țara să scape de cancerul pesedist! Ce înseamnă cancerul pesedist? Un curent antieuropean, antistat de drept, antidezvoltare. Într-un cuvânt, stagnare. 

Un nou mandat pentru Iohannis! Ce ar însemna asta pentru români? Perspectiva de a clădi tot ceea ce nu s-a clădit în acești ani de răstriște și jale, în care PSD și acoliții săi și-au făcut de cap! În primul rând, s-au jucat de-a guvernarea, ducând țara de râpă! Nu vedeți ce fac de când cu moțiunea?! Dumnealor nici nu concep să iasă de la guvernare! În acest context, au luat de bază lecția de supraviețuire pe funcție predată de Meleșcanu.

Bogdan Huțucă, președintele PNL Constanța, a declarat deja război structurilor pesediste de conducere de la nivel județean. La ora la care scriu acest material, sunt așteptate rezultatele moțiunii de cenzură depuse de PNL. Sunt șanse ca reconstrucția guvernamentală să înceapă cât de curând...În opinia domniei sale, Constanța se confruntă cu două mari probleme:
1.Incapacitatea conducerii pesediste de a identifica resurse financiare și de a accesa fonduri europene pentru proiecte ce vizează parcări, zone verzi, investiții în școli,sănătate, refacerea infrastructurii etc.
2.Dezinteresul pentru stabilirea unei noi viziuni privind dezvoltarea orașului Constanța. Liderul liberalilor constănțeni ne semnalează un fapt ieșit din comun, dacă nu cumva chiar scandalos...Constanța nu are un Plan general de urbanism! Poate de aceea nu se știe niciodată cât, unde și cum se construiește în Constanța!

Poate că, într-o zi, vom afla cine sunt beneficiarii lipsei de transparență în acest sector în care se întâmplă atâtea lucruri ciudate! Dar, nu numai aici. Practic, peste tot acolo unde dictează politicul și grupurile care au anumite interese în teritoriu. Categoria profitorilor. Și încă una, la fel de nocivă, categoria incompetenților!

Revin la importanța campaniei prezidențiale în varianta liberală. Principalul obiectiv: o guvernare corectă asigură șanse fără precedent județului și municipiului Constanța, de a accesa fonduri și resurse.
jooble.org