Primăria Municipiului Constanța le-a oferit seniorilor orașului o seară de neuitat, în compania îndrăgiților Fuego, Raul, Stela Enache și Ștefania Rareș

Primăria Municipiului Constanța le-a oferit seniorilor orașului o seară de neuitat, în compania îndrăgiților Fuego, Raul, Stela Enache și Ștefania Rareș(320)


Concertul a strâns în sala Casei de Cultură sute de vârstnici care s-au bucurat, timp de aproape două ore și jumătate, de un spectacol pe cinste.

Pensionarii au fredonat împreună cu artiștii melodiile lor preferate și au aplaudat minute în șir.

Prezent la eveniment, viceprimarul municipiului Constanța, domnul Costin Răsăuțeanu le-a oferit buchete de flori artistelor Stela Enache și Ștefania Rareș.

A fost foarte frumos, Raul și Fuego și doamna Stela. Ne-a plăcut mult de tot”.
„Îi mulțumim domnului primar că are grijă și de noi pensionarii”
, au declarat cei prezenți la spectacol.

Mulțumim Primăriei pentru că ne-a invitat. Iubesc Constanța, sunteți formidabili”, a declarat îndrăgitul artist Fuego, la finalul spectacolului organizat de Primăria Municipiului Constanța cu ocazia Zilei Internaționale a Persoanelor Vârstnice.

Ziua Internațională a Persoanelor Vârstnice este sărbătorită în fiecare an, în data de 1 octombrie, potrivit hotărârii Organizaţiei Naţiunilor Unite din februarie 1991. 
jooble.org